REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svaiginančią karjerą padariusi australų aktorė Nicole Kidman pirmadienį (01.13) gavo savo žvaigždę prestižiniame Holivudo šlovės take.

REKLAMA
REKLAMA

2001-ųjų "Mulen Ružo" (“Moulin Rouge”) ir 1999-ųjų "Plačiai užmerktų akių" (“Eyes Wide Shut”) žvaigždės vardas įžymiajame šaligatvyje įrašytas bronzos raidėmis.

REKLAMA

"Man patinka vaidinti, o (ši žvaigždė yra) lyg (vaidybinės karjeros) torto papuošimas", - per žvaigždės atidengimo ceremoniją sakė N. Kidman.

"Niekad per visą savo gyvenimą taip nesidžiaugiau, kad žmonės vaikšto per mane", - juokavo 35 metų raudonplaukė gražuolė.

N. Kidman žvaigždė prieš keturis dešimtmečius pradėtame šlovės take, kuriame įamžintos tokios legendos kaip Marilyn Monroe, Carey Grantas ir "The Beatles" "įžiebta" tuo metu, kai naujausias australės filmas "Valandos" (“The Hours”) minimas tarp realiausių pretendentų į šiemetinį "Oskarą".

REKLAMA
REKLAMA

Žvaigždė yra prie teatro, kuriame N. Kidman kovo 23 dieną, per "Oskarų" įteikimo ceremoniją, gali gauti šį garbingiausią kino apdovanojimą.

Aktorė, kuri gimė Honolulu, o užaugo Sidnėjuje, kurį laiką buvo labiau žinoma kaip Tomo Cruise'o žmona, tačiau 2001-ųjų vasarį 10 metų trukusi santuoka skandalingai žlugo.

Dabar aktorė, kuri pernai buvo nominuota "Oskarui" už vaidmenį miuzikle "Mulen Ružas", tampa labiausiai geidžiama Holivudo vieniše. Tačiau ji prisipažįsta po skyrybų pradėjusi gyventi ir tebegyvenanti tik šia diena.

Kitą mėnesį N. Kidman turi pradėti filmuotis režisieriaus Jonathano Glaserio filme "Gimimas" (“Birth”).

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų