REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) devintosios "Žvaigždžių dienos" dalyvių rinkimuose iki ketvirtadienio (01.09) daugiausiai balsų - 308 - gavo Kauno "Žalgirio" gynėjas amerikietis Edas Cota.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip žinoma, kovo 1 dieną Kauno sporto halėje vyksiančios krepšinio šventės metu susitiks "Vilkų" ir "Erelių" rinktinės, sudarytos atsižvelgiant į žaidėjų amžių. Krepšinio aistruoliams reikia išrinkti komandų starto penketus ir vyriausiuosius trenerius.

REKLAMA

"Vilkų" rinktinėje žais patyrę krepšininkai, gimę 1978 metais ir anksčiau, o "Erelių" ekipoje rungtyniaus jaunimas - žaidėjai, gimę 1979 metais ir vėliau.

Šiuo metu į "Vilkų" komandos starto penketą, be E. Cotos, dar patenka gynėjas Vladimiras Krstičius (Vilniaus "Lietuvos rytas", 180 balsų), puolėjai Kornelis Davidas ("Žalgiris", 251) ir Ramūnas Šiškauskas ("Lietuvos rytas", 237) bei vidurio puolėjas Gintaras Einikis ("Žalgiris", 287).

REKLAMA
REKLAMA

Į "Erelių" rinktinės starto penketą patenka gynėjai Arvydas Macijauskas (268) ir Aaronas Lucas (209), abu - iš "Lietuvos ryto", puolėjai Simas Jasaitis ("Lietuvos rytas", 226) ir Martynas Andriukaitis (Alytaus "Alita", 92) bei vidurio puolėjas Saulius Kuzminskas (Šiaulių "Šiauliai", 206).

"Erelių" rinktinės vyriausiojo trenerio rinkimuose pirmauja Antanas Sireika iš Kauno "Žalgirio" (218). Realiausias pretendentas į "Vilkų" komandos vyriausiojo trenerio postą - Jonas Kazlauskas iš "Lietuvos ryto" (181).

Iš viso gauta 410 anketų. Jas galima užpildyti LKL interneto svetainėje www.lkl.lt. Balsavimas vyks iki vasario 2 dienos.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų