REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Negailestingas garsenybių kritikas Richardas Blackwellas paskelbė blogiausiai besirengiančių moterų dešimtuką, kurio viršūnėje atsidūrė buvęs "Playboy" modelis Anna Nicole Smith. Antrojoje vietoje rikiuojasi TV žvaigždė Kelly Osbourne ir popmuzikos atlikėja Shakira.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai madoje pasiklydusias moteris Richardas Blackwellas rinko jau 43 kartą. Į jo sąrašą dar pateko aktorės Cameron Diaz ir Meg Ryan, princesė Ana (Anne), rašytoja Anne Rice, dizainerė Donatella Versace bei popmuzikos atlikėjos Christina Aguilera ir Pink.

REKLAMA

Kalbėdamas apie blogiausiai besirengiančias moteris, Richardas Blackwellas rekomendavo Annai Nicole Smith apsilankyti pas statybų inžinierių, nes dizaineriai jai jau nebegali padėti. Kandžių komentarų sulaukė ir dainininkė Shakira. Kritikas stebėjosi, ar ji kartais nedėvi senų Madonnos drabužių. Baltapūkei Donatellai Versace pasiūlyta išmesti plaukų balimo priemones.

Už gerą aprangos stilių Richardas Blackwellas gyrė aktores Reese Witherspoon, Halle Berry, Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Renee Zellweger ir Jennifer Aniston.

dpa-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų