REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvi merginos apvogė į Vilnių atvykusius italus. Užsieniečiai teigia patyrę nemažą nuostolį - iš jų įvairių daiktų pavogta daugiau nei už 8 tūkst. litų. Italijos piliečiai - 40 metų G.P. ir 36 metų F. T. - pareiškė, kad praėjusio šeštadienio (01.04) vakarą viename Vilniaus barų susipažino su dviem merginomis, su kuriomis gėrė alkoholinius gėrimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau vyriškiai pasikvietė merginas į butą, kuriame buvo apsistoję.

Ten italai netikėtai užmigo. Prabudę ankstyvą rytą, pastebėjo, kad dingo įvairių daiktų.

Pasak policijos, G. P. pasigedo fotoaparato "Samsung", laikrodžio, odinių batų "Salamander", mobiliojo ryšio telefono "Alcatell", piniginės su 20 eurų ir 40 litų. Vyriškis patyrė 2 tūkst. 54 litus materialinių nuostolių.

REKLAMA

F. T. pastebėjo, kad dingo auksinė grandinėlė, mobiliojo ryšio telefonas "Motorola V51", medžiaginė striukė, krepšys, megztinis, liemenė, marškiniai, lietsargis, piniginė su 180 litų, 20 eurų, vairuotojų pažymėjimas, "Visa", "American Express" ir "Maestro" mokėjimo kortelės, laikrodis, fenas. Šis italas teigia patyręs 5 tūkst. 966 litus materialinių nuostolių.

Į lietuvaičių aferisčių spąstus meilės nuotykių ieškantys užsieniečiai pakliūna gana dažnai.

Turtingiems užsieniečiams merginos į alkoholį įpila kraujospūdį mažinančio vaisto klofelino, nuo kurio jie greitai užmiega ar praranda sąmonę. Po to merginos užsieniečius apvagia.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų