REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išgarsėjęs visą laiką paties atliekamais beprotiškiausiais triukais, dėl kurių yra ne kartą ir kaulus susilaužęs, veiksmo filmų žvaigždė Jackie Chanas pradėjo naudotis dublerių pagalba, tačiau tik tuomet, kai tai tikrai neišvengiama.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausiame savo filme “Smokingas” Jackie Chanas 7 kartus pasinaudojo dubleriu. Žurnalistams jis sakė, kad tai buvo ne jo, o filmo režisieriaus Kevino Donovano sprendimas.

REKLAMA

“Aš pats jaučiuosi pakankamai stiprus, kad padaryčiau tai, ką tikrai gerai moku. Niekada nebandžiau ir dabar neatliksiu triukų, kurie yra virš mano sugebėjimų. 2001 metais pranešiau, kad pats galėsiu viską atlikti dar penkerius metus. Praėjo tik dveji metai, tačiau režisierius nusprendė pasaugoti mane pamatęs, kokio sudėtingumo triukus turėsiu atlikti”, - aiškino 48-erių filmo “Smokingas” aktorius.

“Naudosiuos dubleriu, jei paprašysite manęs perjoti per daugybę kliūčių su visiškai nepaklusniu žirgu arba atlikti du 720 laipsnių salto. Tačiau vieną salto būtinai atliksiu pats”, - prisipažino Jackie Chanas.

Filmas “Smokingas” Lietuvoje startuoja vasario 21 dieną.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų