REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmuojant filmą “Mergina iš Alabamos”, pirmą kartą garsioje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje “Tifanny” Niujorke buvo nufilmuota pasipiršimo scena.

REKLAMA
REKLAMA

Prabanga tviskančioje parduotuvėje žavusis Niujorko viengungis Endriu (Patrickas Dempsey) paprašo gražuolės drabužių dizainerės Melani (Reese Witherspoon) rankos. Ši scena be galo romantiška - Endriu atsiveda Melani į parduotuvę, kurioje nėra nė vieno pirkėjo, tik daugybė vitrinų su nuostabiausiais pasaulyje papuošalais.

REKLAMA

Filmo režisierius Andy Tennant (žinomas filmo “Ana ir Karalius” režisierius) pasakoja, kad iš pradžių nebuvo lengva įkalbėti parduotuvės savininkus leisti filmuoti, tačiau ši scena - tokia svarbi, kad niekur kitur jos filmuoti nebuvo įmanoma. Todėl režisierius įtikino “Tifanny”, teigdamas, kad ši scena bus išties neeilinė. Be to, parduotuvės juvelyrai filme “Mergina iš Alabamos” vaidino parduotuvės darbuotojus.

Garsioji parduotuvė “Tiffany” savo prekybos saloną filmavimo kameroms buvo atvėrusi filmuojant įsimintiną sceną filmui “Pusryčiai pas Tiffany” (“Breakfast at Tiffany’s”) ir trumpą epizodą filmui “Kai Haris sutiko Selę” (“When Harry Met Sally”).

REKLAMA
REKLAMA

Šioje romantiškoje komedijoje Amerikos numylėtinė ir žavi blondinė Reese Witherspoon vaidina drabužių dizainerę Melani Karmaikl, kuri atvyksta į Niujorką iš Alabamos. Čia merginai puikiai sekasi - įdomus darbas, sėkminga karjera, naujos intriguojančios pažintys ir žaviausi Niujorko vyriškiai.

Viena pažintis ypatinga - netikėtai Melani susižada su geidžiamiausiu miesto viengungiu. Planuojamos prašmatnios vestuvės, tačiau Melani turi daug praeities paslapčių - visų pirma ji privalo išsiskirti su savo pirmuoju vyru Džeiku (Joshas Lucas), kuris visiškai nenori skyrybų. Melani priversta grįžti į gimtąją Alabamą ir rimtai spręsti savo praeities problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Romantiška istorija “Mergina iš Alabamos” pirmąjį demonstravimo savaitgalį JAV surinko net 37,5 mln. JAV dolerių ir tapo visų laikų pelningiausia rugsėjo mėnesio premjera. Žiūrovus sužavėjo nuoširdi, šilta istorija ir žavioji Reese, dažnai vadinama naująja Julia Roberts.

Lietuvos kino teatruose filmas pradedamas rodyti nuo sausio 24 d.

“BDG filmai”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų