REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos princesė Britney Spears netrukus pasirašys kontraktą naujame filme vaidinti detektyvę - antrąjį Šerloką Holmsą.

REKLAMA
REKLAMA

Po debiutinio filmo "Kryžkelės" (“Crossroads”), kuris pasirodė praėjusiais metais, dainininkė ieško palankios dirvos savo aktoriniam talentui pasireikšti.

REKLAMA

Naujasis filmas "221bcause" turi būti baigtas iki 2004 metų ir pradėtas demonstruoti tuo metu, kai Jungtinėse Valstijose vyks prezidento rinkimai.

Su projektu susipažinęs šaltinis sakė: "221bcause" yra šiais laikais vykstanti Šerloko Holmso istorija, tik pagrindinė jos herojė yra moteris. Pavadinimas sugalvotas pagal Holmso adresą Londono Beiker Stryte. Filme Beiker Stryto 221b name įsikūrę kelionių agentai".

"Britney vaidins čia dirbančią niujorkietę, kuri pamato Šerlokui Holmsui siunčiamus laiškus ir pradeda į juos atsakinėti. Galiausiai jai tenka sugrįžti atgal į Niujorką ir pasistengti surasti prezidento sūnų", - pasakojo šaltinis.

Tačiau Britney nėra pirmoji, pretendavusi tapti detektyvu, kuris ankstesniame savo gyvenime vartojo morfijų ir kokainą.

"Iš pradžių vaidmeniui buvo pasirinkta Jennifer Love Hewitt, bet jos bosams nepatiko herojės sąsajos su narkotikais", - sakė šaltinis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų