REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį nuostabios romantinės komedijos “Mergina iš Alabamos” žiūrovai, pažiūrėję filmą kino centre “Coca-Cola Plaza”, turės progą nemokamai patekti į ypatingą filmo vakarėlį bare “Brodvėjus” sausio 30 d. Tam reikės tiesiog išsaugoti filmo bilietą. Vakarėlyje gros džiazo grupė “Simply Said”, atėjusių lauks daug staigmenų ir dovanų.

REKLAMA
REKLAMA

Romantinė komedija “Mergina iš Alabamos” pasakoja apie žavios drabužių dizainerės Melani (Reese Witherspoon) prašmatnų gyvenimą Niujorke, nuostabias sužadėtuves su geidžiamiausiu miesto viengungiu ir grįžimą į gimtąją Alabamą. Šilta meilės istorija ir nuoširdi Reese Witherspoon vaidyba sukūrė filmą, kuris JAV kino salėse tapo visų laikų sėkmingiausia rugsėjo mėnesio premjera, per tris savaitgalio dienas surinkusi 37,5 mln. JAV dolerių.

REKLAMA

Romantinė komedija “Mergina iš Alabamos” - tai vienas pirmųjų filmų Lietuvoje, kuris turi pagal Lietuvos kino įstatymą nustatytą ir skelbiamą indeksą. Šio filmo indeksas - T, tai reiškia, kad komediją “Mergina iš Alabamos” žiūrovams iki 16 m. rekomenduojama žiūrėti kartu su tėvais.

Komedija “Mergina iš Alabamos” nuo sausio 24 d. bus rodoma kino teatruose “Coca-Cola Plaza” Vilniuje ir “Romuva” Kaune.

“BDG filmai”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų