REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi kada nors yra išsiskyrę su kuo nors, ką labai mylėjo. Ir tuomet iškyla klausimas jau ne ką daryti, bet kaip išgyventi. Daugelis daro klaidą bandydami viską užmiršti. Taigi vis tiek bent porą metų nieko neužmirši, jei jau tikrai mylėjai. Todėl aš siūlau vienos savaitės programą, kuri išspręs visas problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmas žingsnis - vaikščiojimas po miestą

Kai po barnių, SMS, telefono skambučių suprantate, kad galutinai ją praradote, jokiu būdu negalima iš karto prisigerti. Tai daro tik nepatyrę ir nieko gera gyvenime nematę vaikinai. Be to, nesijaudinkite, alkoholiui vieta bus numatyta finalinėje stadijoje.

REKLAMA

Pirmiausia reikia ilgai ir atkakliai vaikščioti po miestą arba bent jau po savo kaimo laukus. Patartina nutaisyti dvasingą veido išraišką ir atrodyti šiek tiek paklaikusiai. Tam labai tinka neplauti ir nešukuoti plaukai, neskusta barzda. Ypač gerai, jei mokate žvairuoti - tai sukurs lengvo pamišimo įspūdį. Pravartu užsimauti purvinas kelnes ir nutįsusį megztuką. Jei kaip tyčia prieš kelias dienas viską išskalbėte, labai gerai dėmes padaryti su dantų pastą “Colgate”, - ant tamsių kelnių dėmės matosi iš toli. Ant šviesių kelnių patartina išpilti pusę taurės raudono vyno. Tai irgi tinka.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau svarbiausia yra tai, ką jūs turite daryti bastydamasis gatvėmis. O svarbiausia, be abejo, visą laiką galvoti apie savo buvusią merginą. Jokiu būdu negalvokite apie ją nieko bloga, net jei ji išdavinėjo jus su visa futbolo komanda, įskaitant ir atsarginius žaidėjus su masažuotoju. Galvokite, kaip buvo gera su ja. O dar svarbiau - kad jūs ją praradote amžiams ir niekuomet taip gera jau nebus.

Taip pat labai svarbu, kad neatkreiptumėte dėmesio į vienišas merginas. Apskritai nepastebėkite vienišų žmonių. Matykite tik poras ir liūdnai prisiminkite, kad prieš kelias dienas ir jūs taip žaismingai, taip nerūpestingai droždavote iš vieno baro į kitą. O dabar - kai visas pasaulis vaikšto poromis - jūs esate vienišas. Beje, galite pasirinkti kokią nors laimingą porą ir paskui ją sekioti. Taip jūs tiesiog fiziškai pajusite, kaip buvo gera laikyti jos ranką savojoje. Neužmirškite dar sykį sau priminti, kad jos rankos ne tik nematysite, bet ir niekuomet nelaikysite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vizitai pas draugus

Kitas būtinas etapas - vizitai pas draugus. Aplankykite savo artimiausius draugus ir jiems pasakokite savo bėdas. Atidžiai stebėkite jų reakcijas. Labai galimas dalykas, kad iš pradžių jie klausys susidomėję. Tačiau po pusantros valandos jūsų svarstymų neabejotinai pastebėsite vos sutramdomą žiovulį ir kažkur į tolį įsmigusias akis. Sau mintyse pasakykite: “Niekam aš neįdomus, net savo artimiausiems draugams. Niekur neturiu sau artimos sielos”. Tačiau čia dar ne viskas - iš karto sau priminkite, kad jūsų buvusi mergina jus sugebėdavo išklausyti ir suprasti. Ir visai nesvarbu, kad ji niekada jūsų neišklausydavo net iki sakinio vidurio. Ką jau kalbėti apie tai, kad ji apskritai niekada nepasidomėdavo, kaip jums sekasi.

REKLAMA

Pratimai prieš miegą

Jei jūs turite darbą, tai visą savaitę vaikščioti ar kalbėtis su draugais negalėsite. Tačiau nenusiminkite. Kiekvieną vakarą, prieš užmigdami, būtinai bent dešimt minučių skirkite prisiminimams, kaip buvo gera apsikabinus užmigti kartu. Beje, būtina bent dešimt kartų pusbalsiu ištarti jos vardą. Be to, galite paglamžyti pagalvę, prisimindami intymias ir nuostabias minutes. Nors galbūt ji visiškai nebuvo puiki lovoje. Tačiau, šiaip ar taip, jokiu būdu neužmirškite sau priminti, kad jos lovoje daugiau nebepamatysite. Jei viską atliksite sąžiningai, užmigsite tik apie 4 valandą ryto.

REKLAMA

Pratimai su mobiliuoju telefonu

Kaip tikras ir stiprus vyras, jūs iš karto iš savo mobiliojo telefono ištrynėte jos telefono numerį, gautas švelnias SMS žinutes. Negano to, registre jūs ištrynėte visus paskutinius numerius, iš kurių jums buvo skambinta ar jūs skambinote. Taigi jūs neturite jokios galimybės jai paskambinti. Kai tik tai padarysite, iš karto pradėkite save už tai graužti - juk jūs dabar neturite jokios galimybės paklausti, kaip jai sekasi. Ir visuomet prisiminkite, jog egzistuoja tokia teorinė galimybė, kad galbūt ji kaip tik tokio skambučio ir laukia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, visą laiką tikėkitės, kad ji jums parašys pirmoji ir prisipažins be jūsų negalinti gyventi. Todėl sucypsėjus telefonui karštligiškai spaudykite mygtukus, vis tikėdamiesi, kad būtent šį kartą parašė buvusi jūsų mergina. Ypač džiaukitės, jei per greitą spaudymą ištrynėte žinutę. Tuomet galėsite kokį pusdienį (o jei esate pakankamai atkaklus, tai ir visą dieną) save keikti už žioplumą, - juk tai galėjo būti žinutė iš buvusios merginos, kurioje ji jums prisipažįsta meilę iki karsto (kuris jums jau visai arti) lentos. Ir nesvarbu, kad jūs dar būdami drauge matėte, jog ji jūsų niekada nemylėjo. Juk visi žinome, kad viltis miršta paskutinė - tad vilkitės, kad jei jau jūsų nemylėjo anksčiau, tai bent gal išsiskyrus ji jus karštai ir nuoširdžiai pamils.

REKLAMA

Finalinis akcentas

Penkias dienas sąžiningai vykdę šias instrukcijas, jūs jau būsite pasirengęs svarbiausiems žygiams. Pasiimkite kuo daugiau pinigų, išsikvėpinkite ir eikite į artimiausią barą. Prieš einant patartina išgerti pusę butelio viskio (jei galite, gerkite visą, bet atminkite, kad tą naktį jūsų dar lauks daug darbų). Atėję į barą pirmiausia bandykite prasmukti pro apsauginį taip, kad jis nepamatytų, jog esate absoliučiai girtas. Jei tai pavyks, iš karto bandykite susirasti merginą, antraip greitai nusmigsite.

REKLAMA

Jokiu būdu nebandykite prieiti prie gražių merginų. Išsirinkite tą, kuri sėdi kampe ir yra labai negraži. Jums labai pasiseks, jei ji bus dar ir vulgari, kvaila ir lėkšta. Tuomet pirkite jai kuo daugiau alkoholio ir pabandykite įkalbėti važiuoti pasimylėti. Jei ji iš tiesų vulgari, negraži ir dar kvailoka, garantuoju, būtinai sutiks. Kitą rytą būtinai pabuskite pirmas ir pažvelkite į naująją merginą, - jus apims neviltis. Paskui pažvelkite į save ir jus apims siaubas. Tačiau neleiskite, kad ši standartinė rytmečio situacija taptų pagrindiniu jūsų rūpesčiu - kuo greičiau prisiminkite tuos nuostabius rytus su buvusia savo mergina, kai viskas buvo tyra ir gražu. Dabar nyku, purvina ir baisu. Todėl nubėgę į tualetą penkias minutes kartokite jos vardą ir beviltiškai šaukitės tų laikų, kai viskas buvo kitaip, t.y. kai buvote kartu su savo buvusia mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei jūs pajusite, kad puolėte taip žemai, kad jau daugiau nebeįmanoma, klystate. Išviję naująją draugę, gerkite visą šeštadienį. Geriausia tai daryti vienam. Jei turite bendrų su savo buvusia mergina nuotraukų, būtinai į jas spoksokite, kol įskaus akis. Paskui galite skaityti jos laiškus, kol apsiverksite. Kol ašarosite, galite čiupinėti jos dovanotus daiktus: šaliką, kiškutį ar molinį kiaulinuką. Tik neužmirškite, jog visą laiką reikia gerti viskį pramaišiui su alumi. Tik jokiu būdu nesumanykite vakare nulūžti, nes jūs privalote sau įrodyti, kad galima nusiristi dar žemiau.

REKLAMA

Todėl šį kartą apsirenkite prabangiai: “Armani” kostiumą, išsikvėpinkite “Hugo Boss” kvepalais, užsimaukite keletą žiedų ant pirštų. Neužmirškite brangaus laikrodžio “Raymond Weil”. Tuomet eikite į kokį nors prabangų naktinį klubą. Ten ieškokite gražiai seksualiai apsirengusios, išsidažiusios merginos, kuri akimis šaudytų į storus, bet turtingus dėdes. Jei bare tokia yra, prisėskite prie jos. Nupirkite jai brangų kokteilį. Jei po to ji džiaugsmingai sutiks su jumis važiuoti pas jus į namus pasimylėti, - jums pasisekė. Ji jus tikrai prigirdys klofelinu (todėl neužmirškite grįžtant nusipirkti šampano, į kurį ji galės įlašinti šių nuostabių akių lašų) ir iš namų išneš muzikinį centrą, televizorių, banko korteles ir netgi CD kolekciją, - o jei jums pasiseks, tai ir šaliką, kiškutį ir molinį kiaulinuką bei kvepalus “Gucci Rush 2”, kuriuos jūs nupirkote savo mylimajai, bet taip ir nespėjote padovanoti. Jei mergina į šampaną nepila klofelino, jūs nė nedelsdami kuo greičiau ją išvarykite ir užsisakykite prostitutę. Dar geriau - jei jūs vis dar turite jėgų, tuomet nueikite į Sodų gatvę ir ten paieškokite naktinės damos.

REKLAMA

Sekmadienį prabudę jūs tikrai suprasite, kad per savaitę nusiritote daug greičiau nei Michaelas Jacksonas, Mike’as Tysonas ir Mike’as Rurke kartu sudėjus.

O svarbiausia - suprasite, kaip buvo gera kartu su jūsų buvusia mergina. Būnant kartu jūsų niekada nekamavo beprasmybės jausmas. Tuomet jūs norėjote gyventi, visas pasaulis buvo jums po kojų, o ateitis atrodė šviesi ir graži. Ir visa tai jūs negrįžtamai praradote. Jūs niekuomet to neturėsite. Dabar jūsų padėtis apgailėtina. Jei dar tuo netikite, apsidairykite aplink - jūs vos nemirėte nuo klofelino, jūsų butas apšvarintas arba dar blogiau - jūsų lovoje guli girta prostitutė.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi jei visa tai sąžiningai padarysite ir išgyvensite - neišprotėsite, nemirsite nuo klofelino ar alkoholio perdozavimo, nepasigausite AIDS ar bent jau sifilio, nepraradote darbo - žinokite, kad jūs jau užsigrūdinote ir esate pakankamai atsparus naujoms merginų išdavystėms. Tad galite iškelta galva ieškoti naujos merginos, kuri vėl jumis naudosis ir jus apgaudinės.

Vertingų patarimų ir pratimų specialistas - Rapolas Rakalas ([email protected])

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų