REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Andrius Mamontovas gegužės 5-ąją vilniečiams surengs grandiozinį koncertą - bent taip teigia jo vadybininkai. Nepilnametę dainininkę pagavo kelių policija. Net ir nesijaudinantiems grupė “16 Hz” pataria dar labiau nesijaudinti - albumą, skirtą šventei “Kauno diena”, jie įrašys laiku. Pavargęs A. Makejevas išvyko žūklauti. D. Butkutė sapnuoja ir nenori pabusti. Ir dar kelios svarbios naujienos.

REKLAMA
REKLAMA

Naujo Andriaus Mamontovo albumo pasirodymą lydės koncertų turas

Gegužės 5 diena bus įsimintina Andriaus Mamontovo gerbėjams - tą dieną prekyboje ne tik pasirodys naujas Andriaus Mamontovo albumas “Beribiam danguje”, tačiau startuos ir naują albumą pristatantis koncertų turas. Kaip pranešė vadybos kompanija “M.P.3”, jau baigiamas derinti Andriaus Mamontovo koncertinio turo grafikas.

REKLAMA

Šis turas startuos gegužės 5 dieną grandioziniu koncertu Vilniuje. Gegužės mėnesį planuojama surengti 12 koncertų Lietuvoje ir užsienio šalyse.

Albumo “Beribiam danguje” turą baigti planuojama rudenį koncertais Lietuvoje ir užsienyje. Iš viso įvyks ne mažiau kaip 16 Andriaus Mamontovo turo koncertų.

Galutinį šių pasirodymų grafiką ketinama paskelbti ateinančią savaitę. Kol Andrius Mamontovas ruošiasi artėjantiems koncertams, patys nekantriausi gerbėjai naujo albumo kūrinį “Tamsus vanduo” galės išgirsti balandžio 23 dieną LNK laidoje “Nacionalinė muzikos lyga”, kur Andrius Mamontovas dalyvaus kaip laidos svečias.

REKLAMA
REKLAMA

“Angels” narė pareigūnų buvo užklupta važinėjanti be teisių

Grupės “Angels” narė Nika prisipažino, kad praėjusią savaitę jai teko ne itin palankiomis aplinkybėmis pabendrauti su kelių policijos pareigūnais. Dainininkė pareigūnų buvo užklupta važinėjanti automobiliu be teisių jį vairuoti.

“Gerai, kad policininkai pasirodę nesą tokie griežti, kaip kad atrodė. Todėl viskas baigėsi laimingai ir man pavyko išvengti bet kokios baudos”, - džiaugėsi Nika.

Dainininkė juokavo, kad tokia laiminga pabaiga jai buvo tarsi dovana artėjančio gimtadienio proga. Tačiau sklando gandai, kad Nika ne tik dar neturi teisių vairuoti, bet negalės jų įsigyti net ir po savo gimtadienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Na, visoms mums trims dar reikia gerokai palaukti iki pilnametystės, bet dėl to savo pomėgių atsisakyti irgi nenorėtumėme. Automobilį vairuoju nuo vaikystės”, - sakė Nika, paklausta, kodėl neturėdama teisių taip drąsiai važinėjo Vilniaus gatvėmis.

Pasak atlikėjos, klausyti ir vertinti leidybai jau ruošiamo “Angels” albumo dainas jai geriausia važinėjant automobiliu.

“16 Hz” įrašyti albumą tikina spėsiantys

“16 Hz” nariai galutinai patvirtino, kad naujausio grupės albumo pristatymas yra tikrai įtrauktas į oficialų gegužės viduryje vyksiančios Kauno miesto šventės “Kauno dienos” repertuarą.

REKLAMA

Nors iki pristatymo beliko vos mėnuo, muzikantai prasitarė baigę tik trečdalio būsimo albumo dainų įrašus.“Dėl to visiškai nesijaudiname. Žinome, ką ir kaip reikia daryti”, - tvirtino “16 Hz” lyderis Petras.

Pasak jo, sprendžiant iš jau baigtų įrašyti dainų, tai bus kupinas optimizmo ir entuziazmo albumas, skirtas gyvenimu besidžiaugiantiems klausytojams.

“Mes ir patys nesame virkaujantys, todėl ir dainos tokios, kaip ir mes”, - šypsojosi Petras.

Į naująjį albumą “hercai” žada įtraukti ne tik gana didelį naujų dainų skaičių, bet ir naujausią vaizdo klipą “Šalia kelio karčema”, kūrinių tekstus ar dainas “midi” formatu.

REKLAMA

“Norėtumėme, kad žmogus, nusipirkęs mūsų kompaktinę plokštelę, galėtų ne tik dainų pasiklausyti”, - sakė muzikantai.

A. Makejevas Velykas praleis žvejodamas

Tarp muzikantų užkietėjusiu žveju laikomas atlikėjas Aleksandras Makejevas Velykų šventes ketina praleisti žvejodamas.

“Sulėtėjus koncertiniam maratonui, galiu leisti sau šiek tiek ir atsikvėpti”, - baigdamas sėkmingą trečiojo savo albumo “Tėvelis” pristatymo turą kalbėjo Aleksandras.

Muzikantas pasakojo, kad turo metu aplankė daugybę miestų visoje Lietuvoje, daug bendravo su gerbėjais, tad dabar tiesiog norėtų pasiimti meškerę ir kelioms dienoms užsimiršti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Velykos yra puikiausia šventė, kai prabunda visa gamta, tikiuosi, kad po žiemos miego prabus ir žuvys”, - sakė į žvejybą besiruošiantis muzikantas.

Sugautas žuvis Aleksandras rengiasi iškepti ir padėti ant pietų stalo. “Šiaip ar taip, pasninkas, reikės ir man kurį laiką diržą susiveržti”, - juokavo atlikėjas.

Po singlo “Sapnas” sėkmės Džordana jaučiasi lyg sapne

Atrodo, kad jau pirmasis naujojo Džordanos Butkutės albumo radijo singlas “Sapnas” tylomis išpranašavo, kad būsimų atlikėjos gyvenimo įvykių raida netikėtai pasuks visiškai kita linkme.

REKLAMA

Vėl į populiariausiųjų gretas sugrįžusi Džordana tvirtina, kad iš tikrųjų jaučiasi lyg sapne.

“Turbūt daugelis net neįsivaizduoja, koks dabartinis mano gyvenimo tempas. Nuo ryto skambučiai, kvietimai, fotosesijos, interviu, vakarais - koncertai, kurių neretai būna po du ar tris per vakarą ir visiškai priešingose Lietuvos pusėse!” - linksmai guodėsi dainininkė.

Tačiau Džordana atkakliai ir sąžiningai stengiasi visur suspėti, visus aplankyti ir pasidžiaugti savo gerbėjais. O kad gerbėjų netrūksta, atlikėja galėjo įsitikinti ir per albumą “Man patinka” pristatantį koncertinį turą.

REKLAMA

“Į koncertus vidutiniškai visada susirenka keletas šimtų klausytojų, tačiau visai neseniai visus mano lūkesčius viršijo suvalkiečiai. Į solinį mano koncertą Marijampolėje susirinko rekordinis žmonių skaičius - daugiau nei tūkstantis”, - sėkme džiaugėsi Džordana Butkutė.

“Graffiti” vokalisto gyvenime kartojasi dainos “Keista” turinys

Pasirodo, kad Džordana Butkutė nėra vienintelė Lietuvos atlikėja, kuriai tam tikrus gyvenimo įvykius išpranašavo naujai parašyta daina.

Pasak “Graffiti” narių, dabartinis grupės vokalisto Klaido gyvenimas klojasi labai panašiai, kaip ir naujausios Graffiti dainos “Keista” žodžiuose ir dainos vaizdo klipe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Matyt, Klaidas, rašydamas “Keista” tekstą numanė, kad greitai jam ir pačiam gali tekti išgyventi tą keistą jausmą - būti vienišam”, - sakė “Graffiti” narys Lava, patvirtindamas informaciją, kad Klaidas susipyko su savo mergina.

Lavos tvirtinimu, kaip ir dainos “Keista” vaizdo klipe, taip ir asmeniniame gyvenime Klaidui teko rinktis vieną iš dviejų. Tik šį kartą ne vieną iš dviejų merginų, kaip kad klipe, bet arba merginą, arba muzikinę veiklą.

“Viskas atsitiko dėl pagausėjusių “Graffiti” koncertų. Natūralu, kad Klaidas pradėjo vis dažniau vėlai grįžti namo, bet tai suprasti gali ne kiekviena mergina”, - pasakojo Lava.

REKLAMA

Vis dėlto “Graffiti” nariai tikisi, kad grupės vokalisto depresija netrukus baigsis, viskas grįš į senas vėžes, o ateityje Klaidas dainų žodžius rašys tik su linksma pabaiga.

V. Riaubiškytei atlikti parodijuotą kūrinį pasirodė ne juokas

Pirmą kartą išleistas albumas “Auksiniai svogūnai 2003”, kuriame skamba net 13 parodijuotų šių metų apdovanojimuose “Auksiniai svogūnai” skambėjusių kūrinių, žaibiškai užkariavo klausytojų simpatijas ir tapo vienu perkamiausių albumų Lietuvoje.

Tačiau pasirodo, kad kai kuriems projekte pasirodžiusiems Lietuvos dainininkams atlikti parodijuotas dainas juokinga anaiptol nebuvo.

REKLAMA

“Man buvo ne juokinga, o veikiau gana sudėtinga”, - prisipažino Violeta Riaubiškytė įdainavusi pagrindinę albumo dainą “Man svogūną, prašau, padovanok!”.

Dainos originalą Suzy Quatro kūrinį Violeta buvo ne kartą dainavusi, gastroliuodama užsienio valstybėse, tačiau atlikti tą pačią dainą lietuviškai pasirodė ne taip jau paprasta.

Dėl to Violetai repetuojant teko nemažai prakaito išlieti ne tik įrašų studijoje, bet ir namuose.

“Pasikeitus tekstui, šiek tiek pakito ir pati kūrinio forma, todėl man reikėjo paieškoti įdomesnių interpretacijų ir netgi pasitelkti aktorinius sugebėjimus, kad galėčiau įtaigiai sudainuoti lietuviškai”, - apie savo pastangas pasakojo V. Riaubiškytė.

www.muzikossavaite.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų