REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo penktadienio (04.04) Lietuvoje rodomas “Acme” kino platintojų pristatomas filmas “Šanchajaus riteriai”. Dalyvaukite konkurse ir pažiūrėkite filmą nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

“Šanchajaus riteriuose” į ekranus sugrįžta 2000 m. filmo "Kaubojus iš Šanchajaus" šaunusis duetas. Vėl galėsime gėrėtis originaliomis kovinėmis scenomis su kung fu, vesterno ir komedijos prieskoniais, taip pat juoktis iš šmaikščių situacijų, kurias sukelia viename puode sumaišytos skirtingos kultūros ir papročiai.

REKLAMA

Šį kartą drąsiajam kovotojui Čonui Vangui iš Kinijos ir išsiblaškiusiam niujorkiečiui Rojui O'Banonui teks keliauti į karalienės Viktorijos laikų Londoną, kur klastingasis blogiukas ketina įgyvendinti labai suktą planą.

Viskas prasideda tolimojoje Kinijoje. Nežinomi įsibrovėliai pagrobia Didįjį Kinijos antspaudą ir negailestingai nužudo šią neįkainojamą relikviją prižiūrėjusį sargą. Egzekuciją mačiusi mergina Čon Lin (Fann Wong) nusprendžia sekti pagrindinio kaltininko Anglijos lordo Ratbouno (Aidenas Gillenas) pėdsakais ir atkeršyti už tėvo mirtį. Taip ji atsiduria 1877 m. Londone, o apie savo kelionės maršrutą nusprendžia pranešti senokai nematytam broliui.

REKLAMA
REKLAMA

Nevados valstijoje esančio miestelio Karson Sičio šerifas Čonas Vangas (Jackie Chanas) net nespėja skaičiuoti įvairaus plauko nusikaltėlių, kuriuos suspėjo suimti per tą trumpą laiką. Sužinojęs apie netikėtą savo tėvo mirtį ir sesers planus, drąsusis kaubojus ryžtasi susirasti Niujorke gyvenantį savo geriausią draugą Rojų O’Banoną (Owenas Wilsonas) ir kuo greičiau keliauti į rūke skendintį Londoną.

Juk dviems visuomet geriau kovoti su garbės, valdžios ir pinigų trokštančiu niekšu. Vos tik atvykę į vietą, Čonas Vangas ir Rojus O'Banonas išsiaiškina siaubingą Ratbouno sumanymą - nužudyti karališkąją šeimą ir užsiropšti į svarbiausią Didžiosios Britanijos sostą. Šią kruviną misiją jam padeda įvykdyti samdomas žudikas Vu Jip (Donnie Yenas), ne tik sapnuose svajojantis tapti Kinijos imperatoriumi. O kur dar neplanuotos papildomos problemos, kurias pats to nenorėdamas sukelia Rojus O'Banonas, susižavėjęs nuostabiai gražia savo partnerio seserimi Čon Li.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sulaukę pagalbos iš Skotland Jardo detektyvo Doilio ir gatvės benamio Čarlio, šaunieji Londono svečiai privalės išgelbėti karalienę ir surasti Kinijos imperatoriaus antspaudą.

Atsakykite į klausimus ir laimėkite “Acme” kvietimus į filmą:

Kas parašė filmo “Šanchajaus riteriai” scenarijų?Kokioje šalyje filmas buvo filmuojamas?Kur ir kada gimė aktorius Owenas Wilsonas?

Atsakymus siųskite adresu [email protected].

Prašytume nurodyti savo vardą, pavardę ir telefono numerį. Kvietimus gaus trys burtų keliu išrinkti teisingus atsakymus atsiuntę "Omni Laiko" skaitytojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų