REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinkdamiesi virtuvės baldus dauguma pirkėjų orientuojasi į gaminių kokybę ir funkcionalumą ir tik po to - į reklamą ar pažįstamų rekomendacijas. Tokius pirkėjų apklausos rezultatus paskelbė apklausą atlikusi antrinė UAB "Narbutas ir Ko" įmonė "Nabukas", gaminanti virtuvės baldus.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal apklausos rezultatus, renkantis "Narbutas ir Ko" virtuvės baldus, gaminių kokybė, funkcionalumas, dizainas bei platus asortimentas turėjo įtakos net 53,26 proc. apklausos dalyvių.

REKLAMA

"Rūpindamiesi savo gaminių kokybe bei aukštu aptarnavimo lygiu, kovo mėnesį surengėme klientų apklausą, kurios metu buvo apklausti "Narbutas ir Ko" virtuvės baldus įsigiję klientai, - teigia UAB "Nabukas" rinkodaros vadovė Jolanta Paužienė. - Džiaugiamės, kad į pateiktus klausimus daugiausiai sulaukta teigiamų atsakymų".

Didelę įtaką baldų pirkėjų pasirinkimui turi ir pažįstamų rekomendacijos bei reklama, atitinkamai sudariusios po 19,57 proc. respondentų atsakymų. Savo ruožtu net 83,7 proc. respondentų tvirtino, kad "Narbutas ir Ko" virtuvės baldus rekomenduotų savo draugams ir pažįstamiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tik 2,17 proc. apklaustųjų pažymėjo, kad lemiamą įtaką pasirenkant baldus darė prekybininkų nuolaidos bei įvairios akcijos.Tokią tendenciją galima paaiškinti tuo, kad vis daugiau klientų pasinaudoja galimybe pirkti baldus išperkamosios nuomos būdu.

Virtuvės baldų pirkėjų apklausa parodė, jog 79,34 proc. "Narbutas ir Ko" baldus įsigijusių klientų yra patenkinti arba labai patenkinti savo pasirinkimu.

Pasak UAB "Nabukas" rinkodaros vadovės, tyrimo metu taip pat nustatyta, jog aptarnavimas baldų prekybos salonuose bei baldų surinkėjų darbo kokybė, taip pat klientų vertinama palankiai. Net 88,04 proc. apklaustųjų, bendrovės "Narbutas ir Ko" darbuotojų aptarnavimo kultūrą įvertino gerai arba labai gerai.

"Narbutas ir Ko" virtuvės baldų asortimentą sudaro aštuonios modernios ir funkcionalios virtuvės baldų sistemos. Baldų salonuose klientams siūlomi ne tik virtuvės baldai, stalai, kėdės, įvairūs virtuvinių baldų aksesuarai, bet ir didelis buitinės technikos pasirinkimas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų