REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Portlendo "Trail Blazers" klubo, kuriame žaidžia Arvydas Sabonis, prezidentas Bobas Whitsittas (Bobas Vitsitas) ketvirtadienį (04.03) paskelbė, kad puolėjas Zachas Randolphas (Zachas Randolfas) už incidentą trečiadienio treniruotėje diskvalifikuotas dvejoms rungtynėms be teisės į atlygį už jas, bei papildomai nubaustas 100 tūkstančių JAV dolerių bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Z. Randolphas praleis ketvirtadienio mačą namie su Jutos "Jazz" klubu, penktadienio rungtynes išvykoje su "Golden State Worriors" ekipa ir, jei nieko neatsitiks, į aikštę grįš sekmadienį mače su Minesotos "Timberwolves", kuris vyks Portlende.

REKLAMA

Incidentas įvyko skandalais pastaruoju metu garsėjančioje Portlendo "Trail Blazers" komandos treniruotėje trečiadienį, kai puolėjas Z. Randolphas kumščiu smogė į veidą komandos draugui Rubenui Pattersenui.

Prieš tai treniruotėje konfliktas įsiliepsnojo tarp komandos naujoko, praeitą savaitgalį į policijos akiratį patekusio puolusio Qyntelio Woodso (Kvintelio Vudso) ir "aukos" R. Pattersono, taip pat pagarsėjusio savo išpuoliais prieš žmoną. Tuo metu ginti naujoko prišokęs Z. Randolphas ir sudavė R. Pattersenui.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai buvo tikrai labai rimta", - įvykusį incidentą komentavo vyriausiasis komandos treneris Maurice`as Cheeksas (Morisas Čiksas).

Ketvirtadienį rytinėje komandos treniruotėje Z. Randolphas nepasirodė, o R. Pattersenas po treniruotės tuoj pat paliko aikštelę, nenorėdamas bendrauti su jo laukusiais žiniasklaidos atstovais.

Pasak komandos žaidėjų, R. Pattersenui buvo suduotas smūgis į veidą, tačiau detaliau komentuoti įvykį "Blazers" nariai atsisakė.

"Blazers" komandą jau ne pirmą sezoną sekioja skandalai: marihuanos laikymu yra kaltinami Rasheedas Wallace`as (Rašidas Volisas) ir Damonas Stoudamire`as (Deimonas Stoudamiras), neseniai policijos sulaikytas buvo Q. Woodsas, viename San Antonijaus miesto restoranų siautėjo ir ekipos gynėjas Derekas Andersonas, o policijoje nuobaudų turi Bonzis Wellsas (Bonzis Velsas) ir Dale`as Davisas (Deilas Deivisas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vienas sunkiausiai auklėjamųjų Portlendo komandoje yra R. Pattersonas. Šis krepšininkas praėjusiais metais sumušė savo žmoną. Nors tąkart dėl skandalo namuose ir žmonos užpuolimo kaltinimai R. Pattersonui nebuvo pareikšti, tačiau klubo vadovybė skyrė jam 100 tūkstančių JAV dolerių baudą.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų