REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) šeštadienį žaidžiamos paskutinės reguliariojo sezono rungtynės, tačiau Vilniaus "Lietuvos ryto" komandai nevadovaus jos vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ketvirtąjį kartą šį sezoną tarpusavy susikaus LKL lyderiai ir pagrindiniai pretendentai į čempionų žiedus - Kauno "Žalgiris" bei dabartinis LKL čempionas Vilniaus "Lietuvos rytas".

REKLAMA

Prieš svarbias rungtynes "Lietuvos ryto" klube netikėtas įvykis - komandai nevadovaus vienas geriausių Lietuvos strategų J.Kazlauskas. Kaip teigiama interneto puslapyje "telebasket.lt" 48 metų vyriausiasis komandos treneris penktadienio rytą buvo skubiai nugabentas į ligoninę, kur jam atlikta stuburo disko išvaržos operacija.

J.Kazlauskas komandai nevadovavo ir penktadienį vykusiose LKL rungtynėse, kuriose čempionato lyderiai 86:70 nugalėjo Vilniaus "Sakalų" ekipą. Medikų prognozės negailestingos - reabilitacija gali užtrukti net iki vieno mėnesio ir dar nežinoma, ar J.Kazlauskas galės vadovauti komandai LKL finalo rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausiąjį trenerį pavaduos jo asistentas Kęstutis Kemzūra, kuriam tai bus pirmasis išbandymas svarbiose rungtynėse šį sezoną.

Jeigu "Žalgirio" krepšininkai įveiks vilniečius ne mažesniu, kaip 27 taškų skirtumu, jie taps reguliariojo sezono nugalėtojais ir įgis savo aikštės pranašumą visuose atkrintamųjų varžybų etapuose.

Beje, kauniečių ekipa taip pat turi nuostolių - šeštadienį nerungtyniaus startinio penketo žaidėjas Saulius Štombergas, prieš savaitę patyręs čiurnos traumą. Jis šį sezoną LKL čempionate pelnydavo po 13.7 taško ir atkovodavo po 4.6 kamuolio per 27.7 minutės.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų