REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos liberalų sąjungos (LLS) pirmininkas Eugenijus Gentvilas paragino prezidentą Rolandą Paksą įvertinti savo patarėjo Gintaro Šurkaus viešas kalbas.

REKLAMA
REKLAMA

"Pats prezidentas turi nuspręsti, kaip derėtų įvertinti G. Šurkaus kalbas. Gal liepti užčiaupti srėbtuvę", - BNS sakė E.Gentvilas.

REKLAMA

Liberalų sąjungos penktadienį išplatintame pareiškime teigiama, kad ketvirtadienį Lietuvos televizijos laidoje "Prašau žodžio" dalyvavusio G. Šurkaus pasisakymai galėjo įžeisti žmones, kurie praėjusį šeštadienį dalyvavo protesto akcijose prie Prezidentūros ir sostinės Rotušės aikštėje.

Anot liberalų, televizijos laidoje G. Šurkus pareiškė, kad žmonės patys nesuprato, dėl ko jie susirinko protestuoti. G. Šurkui antrinęs Seimo narys socialliberalas Eduardas Šablinskas pasidžiaugė, kad protestuoti yra geriau nei tuo metu rūkyti "žolę".

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį šeštadienį apie du tūkstančius žmonių šalia Prezidentūros protestavo prieš politines kombinacijas, dėl kurių liberalas Artūras Zuokas neteko Vilniaus mero posto, bei prieš ketinimus iš pareigų atleisti policijos generalinį komisarą Vytautą Grigaravičių.

Panašioje akcijoje Rotušės aikštėje tą pačią dieną dalyvavo apie 4 tūkst. žmonių.

"Aš pats tose protesto akcijose dalyvavau. Į tas akcijas atėjo normalūs žmonės", - BNS sakė E. Gentvilas. Pasak jo, yra nenormalu, kai prezidento patarėjas "leidžia sau svaidytis tokiais pareiškimais".

"Esu dalyvavęs protesto mitinguose tarybiniais laikais, bet tuomet sovietinė valdžia nedrįso šitaip tyčiotis iš į gatves išėjusių žmonių", - sakė E. Gentvilas.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų