REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieštaringų pareiškimų žiniasklaidoje padaręs Vidaus reikalų ministerijos sekretorius Jonas Liaudanskas, medžiagą, įrodančią savo pareiškimų pagrįstumą, pateiks jau naujam vidaus ministrui.

REKLAMA
REKLAMA

Tai BNS pirmadienį (04.28) rytą sakė ministro postą paliekantis Juozas Bernatonis. Tikimasi, kad dar pirmadienį prezidentas gaus premjero teikimą ir pasirašys dekretą dėl J. Bernatonio atleidimo iš ministro pareigų.

REKLAMA

Praėjusį ketvirtadienį J. Bernatonis įpareigojo J. Liaudanską per tris dienas pagrįsti savo pareiškimus televizijos laidose.

Praėjusį trečiadienį J. Liaudanskas, dalyvaudamas Lietuvos ir LNK televizijų žinių laidose, leido suprasti, kad su vienu didžiausių J. Bernatonio oponentų, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku Alvydu Sadecku susijusi saugos bendrovė "Ekskomisarų biuras" kažkokiu būdu dalyvavo "Mažeikių naftos" privatizavime ir "uždirbo" iš JAV bendrovės "Williams International" atėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, J. Liaudanskas siūlė pasidomėti, kokie ryšiai sieja saugos tarnybą "Ekskomisarų biuras" ir šalies policijos vadovą Vytautą Grigaravičių bei "kokios jėgos" atvedė Seimo pirmininką Artūrą Paulauską į didžiąją politiką.

Praėjusią savaitę BNS korespondento paklaustas, ar pats turi atsakymus į viešai pateiktus klausimus, J. Liaudanskas atsakė: "Be abejo, aišku turiu, aš gi daug ką žinau, daug kur dalyvavau".

Tuo tarpu Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas per savo atstovą spaudai atmetė "šias neaiškias potekstes", vadindamas jas "absurdiškomis".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Seimo pirmininkas pabrėžė, kad į didžiąją politiką jį atvedė įvairių politinių pakraipų žmonės, šiandien esantys ir valdančiojoje daugumoje, ir opozicijoje. Todėl tokios potekstės yra visiškai absurdiškos", - A. Paulauską citavo jo atstovas spaudai.

J. Liaudansko kaltinimus atmetė ir Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas A. Sadeckas.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų