REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Novosibirske surengtame reklamos festivalyje "Idėja!2003" pirmąją vietą išorinės reklamos kategorijoje laimėjo idėjų agentūra "Antigravitacija" iš Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 24-26 dieną vykusiame festivalyje Jurgio Pauliuko projektas "Džiaugsmo sodas" laimėjo pirmąją vietą, o to paties autoriaus projektas "Septyni drambliai" užėmė trečiąją vietą išorinės reklamos kategorijoje.

REKLAMA

"Abu šiuos projektus sukūrėme ir dovanojome Vilniaus gyventojams ir svečiams, todėl šio festivalio pripažinimas yra mūsų indėlis į Vilniaus kultūros platinimą", - sakė J. Pauliukas.

Daugiau kaip 3 tūkstančius baltų angelų vilniečiai jau matė praėjusių metų balandžio mėnesį Vilniaus rotušės aikštėje. Septyni spalvoti drambliai Vilniaus Vokiečių gatvėje buvo išrikiuoti praėjusią žiemą.

Reklamos festivalis "Idėja!" Novosibirske vyko jau septintą kartą iš eilės. Festivalyje dalyvavo reklamos agentūros iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lietuvos, Tolimųjų Rytų, Kazachstano. Tai mažo biudžeto reklamos projektams skirtas festivalis, kuriame pateikti projektai konkuruoja vaizdinės, garso, spaudos, išorinės, pakavimo, prekinio vardo kategorijose. Šiais metais dėl prizinių vietų aštuoniose kategorijose varžėsi daugiau kaip tūkstantis projektų.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais pagrindinis festivalio prizas atiteko reklamos agentūrai "Anatoljev ir partneriai" iš Krasnojarsko už vaizdo klipą "Vėliava".

Idėjų ir dizaino agentūra "Antigravitacija" buvo įkurta prieš trejus metus. Žinomiausi šios agentūros sukurti projektai - "Džiaugsmo sodas", "Septyni drambliai", 40 KROO, klubo “Gravity” pavadinimas ir drabužių prekybos įmonės "Trys sezonai" parodos stendai.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų