REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidaus reikalų ministras Juozas Bernatonis antradienį (04.22) pasirašė įsakymą, kuriuo grąžino į pareigas policijos generalinį komisarą Vytautą Grigaravičių.

REKLAMA
REKLAMA

Tą pačią dieną J. Bernatonis panaikino ankstesnį, balandžio 9 dieną pasirašytą įsakymą, kuriuo iki tarnybinio patikrinimo pabaigos V. Grigaravičių buvo nušalinęs nuo pareigų. Tarnybinio patikrinimo išvados kol kas nepaskelbtos.

REKLAMA

Šias dvi savaites laikinai Lietuvos policijos generalinio komisaro pareigas ėjo Viešosios policijos biuro vyriausiasis komisaras, policijos generalinio komisaro pavaduotojas Vytautas Navickas.

Kaip jau pranešta, Velykų išvakarėse premjero Algirdo Brazausko paraginti ministras J. Bernatonis ir policijos vadovas V. Grigaravičius pareiškė susitaikantys po viešo konflikto, kai V. Grigaravičius ministro buvo apkaltintas dėl esą neteisėto naudojimosi Vidaus reikalų ministerijos duomenų baze.

REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu Seimo opozicinės Konservatorių frakcijos seniūnas Andrius Kubilius antradienį pareiškė, kad ir po susitaikymo ministras J. Bernatonis negalės efektyviai eiti savo pareigų, nes bet kokie jo veiksmai, kuriais bus siekiama įgyvendinti reikalingas šios sistemos reformas, bus vertinami labai kritiškai.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų