REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas) yra taip karštai įsimylėjęs aktorę Cameron Diaz (Kameron Dias), kad į Floridą atskraidino savo mamą artimiau susipažinti su jo naująja mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Justino mama Lynn Harles (Lin Harlz) su Cameron jau buvo susitikusi Los Andžele, kur visa trijulė lankėsi praėjusį mėnesį. Tačiau nuo tada poros santykiai tapo tokie artimi, kad dainininkas panoro, kad dvi jo mylimiausios moterys artimiau susibičiuliautų. J. Timberlake'as savo motinai nupirko lėktuvo bilietą, kad ji iš savo namų Tenesyje galėtų atskristi į Majamį.

REKLAMA

"Tai bus oficialus susitikimas su tėvais. Justinas savo draugams pasakojo, kad Cameron yra jo gyvenimo mergina, todėl jis nori įsitikinti, kad elgiasi teisingai", - sakė vienas J. Timberlake'ui artimas šaltinis.

"Šį kartą galima sakyti, kad atėjo šeimos metas. Tikiuosi, kad su Cameron jis labai laimingas", - teigė Justino senelė Sadie Bomar (Seidi Bomar).

Kol kas abu įsimylėjėliai laiką leidžia saulėtojoje Floridoje, kur J. Timberlake'as su savo grupe "'N Sync" praėjusią savaitę dalyvavo labdaros renginyje. Jie užsidarę prašmatniame Majamio viešbutyje "Loews", iš kurio išeina tik romantiškai praleisti laiką.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų