REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dido išleidžia naują albumą, Beyonce renka pinigus, “Metallica” - ir vėl platininė, o Britney Spears - vėl blondinė, Eminemas dirba prie trijų projektų, o Pink ir Kylie skatina geriau žaisti kompiuterinius žaidimus.

REKLAMA
REKLAMA

Dido grįžta su “Life For Rent”

Rugsėjo 30 d. britų atlikėja Dido išleis ilgai lauktą naująjį albumą “Life For Rent”, kurį prodiusavo Rollo iš “Faithless”. Su šia grupe anksčiau grojusi Dido sako, kad visada žavėjosi unikalia savo brolio muzikine vizija ir dainų tekstais, todėl darbas su juo buvo labai smagus. “Life For Rent” buvo įrašytas “Eurythmics” nariui Davidui Stewartui priklausančioje Londono studijoje (įkurtoje buvusioje bažnyčioje), o jį pristatys singlas “White Flag”. Debiutinis Dido albumas “No Angel” pasaulyje buvo parduotas 12 mln. vienetų tiražu.

REKLAMA

Beyonce padėjo surinkti 3 mln. dolerių

Pirmąsias JAV ir D. Britanijos topų vietas su solo daina “Crazy In Love” užėmusi Beyonce savaitgalį dalyvavo Londono “Haid” parke vykusiame labdaringame koncerte. Pažiūrėti “Destiny’s Child” dainininkės, Shanios Twain, Craigo Davido ir kitų atlikėjų pasirodymų susirinko daugiau nei 100 tūkst. žmonių. Už bilietus gauti 3 mln. dolerių bus skirti vaikams su negalia.

“Metallicos” naujasis albumas - platininis

Neseniai išleistą 8-ąjį “Metallicos” albumą “St. Anger” praėjusią savaitę įsigijo dar 137 tūkst. amerikiečių, todėl bendras tiražas JAV viršijo “platininio” ribą, t.y. 1 mln. kopijų. Dabar jo dainas galima išgirsti ir gyvai - liepos 4 d. “Metallica” pradėjo turą “Summer Sanitarium”. Pirmasis koncertas įvyko Detroite, kur 35 tūkst. grupės gerbėjų pradžiugino ir “Limp Bizkit”, “Linkin Park”, “Deftones” bei “Mudvayne” pasirodymai. Visos penkios grupės grojo ant gigantiškos 57 metrų pločio scenos, kurioje buvo pakabinti net 4 didžiuliai videoekranai.

REKLAMA
REKLAMA

Britney - ir vėl blondinė

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears neištvėrė brunetės gyvenimo “sunkumų”, nes vyrai nebeskyrė jai tiek dėmesio, kiek anksčiau. Būtent todėl naująjį albumą įrašinėjanti dainininkė susigrąžino sau įprastą šviesią plaukų spalvą. Pasak neįvardytų šaltinių, Britney ateityje nebeketina eksperimentuoti.

Eminemas dirba prie trijų projektų

Šiuo metu Eminemas įrašinėja savo būsimą albumą ir bendradarbiauja su reperiais Obie Trice ir “D12”, kurie yra pasirašę sutartis su jo leidybos firma “Shady Records”. Pasak Eminemo dainų bendraautorio L. Resto (gavęs “Oskarą” už filmo “8-oji mylia” hitą “Lose Yourself”), būdamas Detroite, atlikėjas visą laisvą laiką praleidžia studijoje. Eminemo protežė darbai pasirodys rudenį, o jo paties albumas bus išleistas 2004 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Backstreet Boys” berniukas Nickas Carteris dirba su rokeriu

Jauniausias grupės “Backlstreet Boys” narys Nickas Carteris dirba prie antrojo solo albumo dainų. Neseniai jis grįžo iš Kanados, kur įrašė du kūrinius su “ragga” atlikėju Snow (išgarsėjusiu vieninteliu superhitu “Informer”). Tačiau įdomiausia tai, kad kelis kūrinius N. Carterio albumui parašė skandalingai pasižymėjęs rokeris ir buvęs grupės “Motley Crue” būgnininkas Tommis Lee. Dėl to jį elektroninėje žiniasklaidoje užsipuolė piktai nusiteikę “metalo” muzikos gerbėjai.

REKLAMA

“Posh” keliauja į Holivudą

Atrodo, kad Victoria Beckham netrukus gaus vaidmenį Holivudo filme. Po to, kai jai pavyko stipriai pakeisti savo vyro futbolininko Davido Beckhemo įvaizdį ir karjerą, buvusi “Spice Girls” narė pati panoro grįžti į sceną. Kalbama, kad Victoria turėtų pasirodyti naujoje Melo Brookso 1968 m. komedijos “Prodiuseriai” versijoje. Kadangi juostoje pasakojama istorija apie blogiausią miuziklą istorijoje, kritikai juokauja, kad “Posh Spice” yra pati tinkamiausia pagrindiniam vaidmeniui.

Kylie ir Pink atsidūrė naujame videožaidime

Popmuzikos gražuolės Kylie Minogue ir Pink naujame videožaidime tapo savotišku prizu - tiems, kurie pasiekia tam tikrą rezultatą žaisdami “Summer Heat Beach Volleyball”, suteikiama išskirtinė proga pamatyti šių atlikėjų vaizdo klipus. Tokį paskatinimą sugalvoję “Playstation 2” žaidimo kūrėjai įsitikinę, kad motyvacija yra būtina, todėl ateityje vaizdo klipų sąrašą ketina papildyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų