REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Repo dievaitė Missy Elliott (Misi Eliot) ketvirtadienį (07.24) gavo daugiausiai MTV videomuzikos nominacijų, kurias jai pelnė jos vaizdo klipas "Work It".

REKLAMA
REKLAMA

M. Elliott atiteko net aštuonios nominacijos, bet nuo jos nedaug atsilieka popmuzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas), gavęs septynias nominacijas. Penkios jų paskirtos už vaizdo klipą "Cry Me A River", o dvi - už "Rock Your Body".

REKLAMA

Populiarusis kantri muzikos atlikėjas Johnny Cashas (Džonis Kašas) už vaizdo klipą "Hurt" gavo šešias nominacijas.

20-oji MTV videomuzikos apdovanojimų įtekimo ceremonija iš Niujorko salės "Radio City Music Hall" bus tiesiogiai transliuojama rugpjūčio 28 dieną; jos metu savo dainas atliks Christina Aguilera (Kristina Agilera) ir "Coldplay". Vakaro vedėjas bus komikas Chrisas Rockas (Krisas Rokas).

"Tai, kad pagrindiniai pretendentai yra Missy, Justinas ir legendinis Johnny Cashas, dar labiau sutvirtina šių apdovanojimų... pozicijas", - sakė MTV ir MTV2 bosas Vanas Toffleris (Venas Tofleris).

REKLAMA
REKLAMA

Nominacijas, pradedant repu ir baigiant ritmenbliuzu bei roku, skirstė apie 500 žiūrovų, įrašų studijų atstovų, muzikos žurnalistų ir prodiuserių.

Dėl geriausio metų vaizdo klipo apdovanojimo varžysis reperis 50 Cent, Eminemas, J. Cashas, J. Timberlake'as ir M. Elliott.

Apdovanojimą už geriausią dainininko vyro vaizdo klipą gali gauti Johnas Mayeris (Džonas Mejeris), J. Cashas, 50 Cent, Eminemas ir J. Timberlake'as.

Moterų geriausio vaizdo klipo kategorijoje varžysis jaunoji rokerė Avril Lavigne (Avril Lavin), hiphopo dainininkė Beyonce (Bejonsė), Ch. Aguilera, dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) ir M. Elliott.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų