REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaprasto grožio aktorė Halle Berry (Heil Beri) apstulbino kitas naujajame filme "Gotika" (Gothika) besifilmuojančias žvaigždes, nes filmo statistėms padovanojo grožio procedūrų už 11 tūkst. Kanados dolerių (24 tūkst. litų).

REKLAMA
REKLAMA

36 metų Oskaro laimėtoja, kuri šiuo metu filmuojasi Kanadoje kartu su Penelope Cruz (Penelopė Kruz) ir Robertu Downey'iu Jr (Robertu Dauniu jaunesniuoju), nusprendė savaip atlyginti filmo statistėms už varginančią filmavimo dieną ir padovanoti joms truputėlį poilsio.

REKLAMA

Viena iš laimingųjų teigia: "Halle - viena maloniausių pasaulio moterų. Aš, dar netoli 40 statisčių, Halle ir Penelope filmavomės. Veiksmas vyko duše, todėl ji dėvėjo tik kelnaites. Tą dieną filmavimas truko labai ilgai, taigi visi buvome pavargę."

"Nufilmavus sceną ji mums pasakė: "Šiam darbui reikia ypatingų moterų." Tada Halle kiekvienai mūsų padovanojo po dovanų kuponą veido ir viso kūno masažui pačioje brangiausioje Monrealio mineralinių šaltinių poilsiavietėje. Veido masažas ten kainuoja 139 Kanados dolerius (apie 297 litus), o viso kūno masažas - 112 Kanados dolerių (apie 240 litų), taigi iš viso dovanoms ji išleido apie 11 tūkst. Kanados dolerių ( apie 24 tūkst. litų)."

REKLAMA
REKLAMA

"Visos apstulbome ir buvome nepaprastai dėkingos."

Tačiau tai nebuvo vienintelis H.Berry dosnumo proveržis. Kartą aktorei skubiai prireikė išvykti ir ji paskutinę mintutę paprašė atidėti dienos filmavimą. Kaip kompensaciją už sugaištą laiką Halle visai filmo komandai surengė specialią savo filmo "X2" peržiūrą vietiniame kino teatre.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų