REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garbingiausių JAV televizijos apdovanojimų "Emmy" nominacijos ketvirtadienį (07.17) buvo išdalytos pagal gerai žinomą scenarijų - jos atiteko atnaujintiems šou ir pažįstamoms žvaigždėms.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai - net 16 - nominacijų atiteko HBO serialui "Šešios pėdos po žeme" (“Six Feet Under”), kuris geriausios televizijos dramos kategorijoje varžysis su jau tris kartus apdovanotu serialu "Baltieji rūmai: valdžios godulys" (“The West Wing”), mafijozo istorija "Sopranai" (“The Sopranos”), "Nusikaltimo vietos tyrimu" (“CSI: Crime Scene Investigation”) ir "24 valandomis" (24).

REKLAMA

CBS serialas "Visi myli Reimondą" (“Everybody Loves Raymond”) ir HBO "Seksas ir miestas" (“Sex and the City”) yra daugiausiai nominacijų - po 13 - gavusios komedijos. Geriausio komedinio serialo kategorijoje jos varžysis su pernai triumfavusiais "Draugais" (“Friends”), "Vilu ir Greise" (“Will & Grace”) ir "Pažabok savo entuziazmą" (“Curb Your Enthusiasm”).

NBC "Baltieji rūmai: valdžios godulys" gavo 15 nominacijų. "Sopranams", kaip ir "Reimondui" bei "Seksui ir miestui" atiteko 13 nominacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai "Emmy" nominacijų gavusi televizija yra HBO (109); antroje vietoje liko NBC, gavusi 77 nominacijas, o trečioje - CBS (59).

55-oji "Emmy" įteikimo ceremonija įvyks rugsėjo mėnesį. Pastaraisiais metais dėl šių prestižinių apdovanojimų varžosi tie patys serialai ir tos pačios žvaigždės, o daugiausiai nominacijų gauna HBO ir NBC.

Vienas iš nedaugelio šiemetinių netikėtumų yra tai, kad geriausios dramos kategorijoje nebuvo nominuotas NBC serialas "Įstatymas ir tvarka" (“Law and Order", kuris galėjo pasiekti 12-os nominacijų iš eilės rekordą.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų