REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veiksmo filmų žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) sako filmuosiąs ir ketvirtąjį "Terminatorių" (“Terminator”), jei trečioji juosta bus populiari ir sulauks komercinės sėkmės.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius, kuris pirmadienį atvyko į Londoną dalyvauti filmo "Terminatorius 3: mašinų prisikėlimas" (“Terminator 3: Rise of the Machines”) premjeroje, taip pat sakė beveik apsisprendęs, ar siekti Kalifornijos gubernatoriaus posto. Tačiau paskutinis žodis dėl jo politinės karjeros priklausys žmonai Mariai Shriver (Merajai Šriver).55 metų Arnie (Arnis) sako: "Galutinį sprendimą priims mano žmona ir tikiuosi po poros savaičių gauti leidimą".

REKLAMA

Be to, nepaisydamas savo amžiaus aktorius yra pasirengęs naujiems filmams apie terminatorius. "Jei šis filmas bus įvertintas gerai ir žmonės pirks bilietus, filmuosiu "Terminatorų 4", - žadėjo jis.

"Tai vienas mėgstamiausių mano herojų. Tai daugialypis vaidmuo ir man labai patinka vėl juo būti", - per premjerą Londone sakė A. Schwarzeneggeris.

"Terminatorius 3: mašinų prisikėlimas" Didžiosios Britanijos kino teatruose bus pradėtas demonstruoti rugpjūčio 3 dieną.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų