REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią vasarą net ir atostogų metu netrūksta korupcijos skandalų. Natūraliai kyla klausimas - kodėl? Ar įvairios specialiosios tarnybos pradėjo geriau dirbti? O gal todėl, kad atskleisti korupcijos skandalai panaudojami politinei kovai?

REKLAMA
REKLAMA

Korupcijos skandalai nėra nauji. Apie juos periodiškai išgirstame ir dar išgirsime. Nauja tai, kad politikams tai tapo vienu iš kovos įrankių. Kaip niekad daug pasigirsta įvairių abipusių kaltinimų. Vakar (07.29) užsienio reikalų ministrą Antaną Valionį, Aukščiausiojo Teismo pirmininką Vytautą Greičių bei Nacionalinės mokėjimų agentūros vadovą Evaldą Čijauską liberaldemokratai pavadino "stogais", kurie savo institucijose slepia aferistus, o patys neprisiima atsakomybės. Šiandien Artūras Paulauskas ir A. Valionis tokius kaltinimus atmetė.

REKLAMA

Kodėl tokie politiniai kaltinimai atsiranda? Ko siekia politikai? Kam naudingi tokie pareiškimai? Ar politinė kova neužgožia pačių korupcijos faktų?

Apie tai šiandien “Spaudos klube” diskutuos Seimo pirmininkas A. Paulauskas, Liberaldemokratų partijos lyderis V. Mazuronis ir kiti.

Tiesioginę “Spaudos klubo” laidą žiūrėkite per Lietuvos televiziją 21.00 val.

Laidos autorius ir vedėjas - Audrius Siaurusevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų