REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Davidui Beckhamui (Deividui Bekhemui) ir jo žmonai, buvusiai merginų muzikos grupės "Spice Girls" narei Victoriai (Viktorijai) išvykus gyventi į Ispaniją, britų spauda ieško naujų įžymybių porai pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Manyta, kad populiarusis princas Viljamas (William) galės stoti į poros vietą, bet jam trūksta merginos. Be to, žiniasklaida negalės britų karalienės anūko taip persekioti, kaip futbolininko D. Beckhamo.

REKLAMA

Grupės "Coldplay" lyderis Chrisas Martinas (Krisas Martinas) ir jo draugė aktorė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) taip pat galėtų pakeisti įžymybes. Tačiau šiai porai trūksta ir charizmos, ir šlovės troškimo, kuriuo pasižymi Davidas ir Victoria Beckhamai.

Popmuzikos dievaitė iš Australijos Kylie Minogue (Kailė Minoug) Didžiojoje Britanijoje yra labai populiari, bet mažai kam rūpi jos draugas aktorius Olivier Martinez (Olivjė Martinesas) - turbūt todėl, kad jis prancūzas.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos "FC Liverpool" ir Anglijos rinktinės puolėjas Michaelas Owenas (Maiklas Ouvenas), kaip ir D. Beckhamas, yra ir talentingas, ir gražus, bet bulvarinei spaudai jis per daug "švarus ir tvarkingas". Tenisininkas Timas Henmanas - taip pat. Jeigu pastarasis šią savaitę laimės Vimbldone, britai beprotiškai džiaugsis, bet spaudai jis vis tiek niekada nebus labai įdomus.

"Tiesa yra ta, kad Davidas ir Viktoria yra nepakeičiami", - pareiškė "Heat", vieno iš populiariausių žurnalų apie įžymybes redaktorius Markas Frithas (Markas Fritas). - Nemanau, kad šiuo metu yra kas nors, kas galėtų stoti į "Posh" ir jos vyro vietą".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neradusi naujų įžymybių pakeisti porai, britų bulvarinė spauda nusekė paskui Davidą ir Victorią į Ispaniją. Spėjama, kad laikraščiai priims į darbą specialius "Beckhamų žurnalistus" ir paparacius, kurie Madride dirbs vien tam, kad sektų kiekvieną futbolo žvaigždės žingsnį.

Markas Frithas iš žurnalo "Heat" sakė: "Dabar seksime jų gyvenimo posūkius gyvenant užsienio šalyje su nauja kultūra. Tai tik naujas visos istorijos vingis".

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų