REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgo flirto, kuris buvo vertas Holivudo dramos, aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) tikriausiai atsisakys savo ambicijų siekti Kalifornijos gubernatoriaus posto, trečiadienį (07.30) sakė vienas Respublikonų partijos pareigūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs kultūrizmo čempionas ir veiksmo filmų herojus pastarosiomis savaitėmis ne kartą leido suprasti, kad tikriausiai dalyvaus precedento neturinčiuose pirmalaikiuose rinkimuose, kurie rengiami siekiant atšaukti nepopuliarų dabartinį valstijos gubernatorių demokratą Gray Davisą (Grėjų Deivisą).

REKLAMA

Tačiau jo padėjėjai yra sakę, kad aktoriaus žmona Maria Shriver (Meraja Šriver), kuri yra prezidento Johno F. Kennedy (Džono F. Kenedžio) dukterėčia, nepritaria savo vyro ketinimams užsiimti didžiąja politika.

Interviu vienai radijo stočiai Respublikonų partijos atstovas spaudai Robas Stutzmanas (Robas Stucmanas) sakė, kad "Terminatoriaus" (“Terminator”) žvaigždė nusprendė nedalyvauti spalio 7-osios rinkimuose. "Tai buvo patvirtinta vakar vėlai vakare", - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

A. Schwarzeneggerio patarėjai politikos klausimais nurodė pranešimą paskelbsią kiek vėliau ir atsisakė pateikti daugiau detalių. Tačiau po R. Stutzmano interviu Respublikonų partijos Kalifornijos skyriaus lyderis pamėgino atsitraukti, tikriausiai norėdamas leisti aktoriui pačiam padaryti pranešimą.

"Manau, kad vis dar egzistuoja tikimybė, kad jis dalyvaus (rinkimuose)", - "Fox News" sakė Dufas Sundheimas (Dafas Sandheimas).

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų