REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausia vaikinų grupe prieš kelerius metus vadinto kolektyvo “Backstreet Boys” narys Kevinas Richardsonas grįžta į Brodvėjų, kur taps miuziklo “Čikaga” personažu Biliu Flinu. Manipuliuoti mėgstantį advokatą “Oskaru” apdovanotame filme įkūnijo Richardas Gere’as, o Kevinas šiame vaidmenyje pasirodys rugpjūčio 4 d., kai Brodvėjaus pastatymas iškeliaus į turą po JAV.

REKLAMA
REKLAMA

San Francisko “Golden Gate” teatre popmuzikos dainininkas vaidins 20 dienų, vėliau su “Čikagos” trupe keliaus į Teksasą, Pensilvaniją ir Kaliforniją. Rudenį “Backstreet Boys” narys Biliu Flinu taps Anglijoje - miuziklas kurį laiką bus rodomas garsiajame Londono “West End”.

REKLAMA

Kiti JAV popmuzikos grupės vyrukai irgi neatsisakė muzikos: jauniausias “Backstreet Boys” narys Nickas Carteris šiuo metu įrašinėja antrąjį solo albumą (jam padeda kanadietis reperis Snow ir buvęs "Motley Crue" būgnininkas, buvęs Pamelos Anderson vyras Tommis Lee), o Howie Dorough kuria dainas anglų ir ispanų kalba. Brianas Littrellas leidžia laiką su žmona ir pirmagimiu arba su kolega A. J. McLeanu, kuris 2001 m. gydėsi nuo alkoholizmo, o dabar dažnai žaidžia golfą.

Paskutinis “Backstreet Boys” albumas “Black and Blue” buvo išleistas 2000 m., tačiau apie grupės iširimą oficialiai paskelbta nebuvo.

Isla Pontytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų