REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės policijos pareigūnai per vieną dieną sulaikė 4 prie prekybos centrų narkotikus platinusius vyrus ir 4 čigonų tabore kvaišalus pardavinėjusias asmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Išankstinės informacijos turėję policijos pareigūnai Minties gatvėje antradienį (07.15) sustabdė 28 metų E. S. vairuojamą automobilį "VW Passat". 34 metų keleivio A. K. rankinėje policininkai aptiko 8 polietileninius maišelius su kanapėmis ir jų dalimis, o šalia pavarų perjungimo svirties rado dar vieną maišelį su kanapėmis. Įtarus narkotinių medžiagų platinimu, abu įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

REKLAMA

Antakalnio gatvėje tą pačią dieną buvo sustabdytas automobilis "Citroen", kuriuo važiavo 24 metų L. M. ir 21 metų P. S. Automobilio bagažinėje rastas maišelis su aguonų galvutėmis, o salone - 2 švirkštai su aguonų ekstraktu. Narkotikus platinę asmenys sulaikyti.

S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje esančioje Romų bendrijoje antradienį pareigūnai su įkalčiais sulaikė 27 metų J. T. Moteris turėjo vienkartinį švirkštą su aguonų ekstraktu ir 100 mililitrų talpos buteliuką su tokiu pat skysčiu. Rastų kvaišalų vertė - maždaug 1 tūkst. litų

REKLAMA
REKLAMA

Vakare čigonų tabore, įtarę narkotikų platinimu, pareigūnai sulaikė 21 metų V. B., 19-metę J. F. ir 32 metų R. L. Moterys ir vyras turėjo daugiau nei 100 mililitrų aguonų ir jų dalių ekstrakto. Minėti asmenys pristatyti į Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Narkotikų kontrolės skyrių.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų