REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį (07.17) spaudoje pasirodė žinios, kad V. Grigaravičius jau nebeatsakinėja į telefonų skambučius. Tačiau “Omni Laiko” redakcijai susisiekus su generaliniu komisaru, šis paneigė tokius gandus: “Į žmonių skambučius atsakinėju, tačiau jei tuo metu kalbuosi su kitu žmogumi arba esu užimtas, naujus skambučius peradresuoja Organizuoto nusikalstamumo tyrimo darbuotojui”.

REKLAMA
REKLAMA

Praeitą savaitę Lietuvos policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius paskelbė karą Kaune veikiančioms nusikalstamoms grupuotėms ir paragino nuo nusikaltėlių nukentėjusius gyventojus pagalbos kreiptis į jį asmeniškai.

REKLAMA

"Mes ateinam ir kol ne vėlu, siūlau atsiriboti nuo nusikalstamo pasaulio. Aš kartu su savo kolegomis galime sudaryti sąlygas bendradarbiauti su teisėsauga ir taip sumažinti atsakomybę už jau padarytus nusikaltimus", - sakoma asmeniniame V. Grigaravičiaus kreipimesi į Kauno miesto ir jo apylinkių gyventojus.

"Aš kviečiu verslininkus, iš kurių nusikaltėliai atima sunkiai uždirbtus pinigus ar per grasinimus ir prievartą tampa įmonių akcijų valdytojais, kviečiu prievartą patyrusias moteris ir merginas ar kitaip nuo nusikaltėlių nukentėjusius piliečius pasitikėti mumis, Lietuvos policija, ir bet kada kreiptis į mane asmeniškai, telefonu 8 698 42 482 arba anoniminiu Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos pasitikėjimo telefonu 8 5 271 99 99", rašoma kreipimesi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų