REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandai apie Robbie Williamso (Robio Viljamso) meilės romaną su Nicole Kidman (Nikol Kidman) buvo teisingi, netyčia prasitarė geriausiais popdainininko draugas.

REKLAMA
REKLAMA

Britų gražuolis R. Williamsas pakvietė miuziklo "Mulen Ružas" ("Moulin Rouge") žvaigždę N. Kidman kartu įrašyti Franko Sinatros (Frenko Sinatros) hitą "Somethin' Stupid", kuris 2001 metais šoktelėjo į populiariausių Didžiosios Britanijos dainų sąrašo viršūnę ir išprovokavo karštligiškus gandus apie tarp Robbie ir Nicole įsiplieskusį romaną.

REKLAMA

Nė vienas jų niekad nekomentavo savo santykių, tačiau tiesa išsprūdo iš artimo Robbie bičiulio Johathano Wilkeso (Džonatano Vilkso), su kuriuo jis yra nuomojęs vieną butą, lūpų.

Teatro aktorius J. Wilkesas, kuris apsimovęs moteriškomis tinklinėmis kojinėmis neseniai vaidino spektaklyje "Šiurpusis šou " ("The Rocky Horror Show"), verkšleno dėl savo paties meilės romanų, esą pritraukiančių per mažai visuomenės dėmesio, ir skundėsi, kad vienintelė įžymi mergina, su kuria jis susitikinėjo, yra Didžiosios Britanijos čiuožėja Joanne Conley (Džoan Konli).

Taip skųsdamasis jis netikėtai pareiškė: "Dieve, aš juk toks žinomas šou versle. Štai mano geriausiais draugas galėjo myluoti kiekvieną, nuo Nicole Kidman iki visų likusių, o aš - tik Joanne Conley".

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų