REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo žvaigždė aktorius Tomas Hanksas beveik prieš penkiolika metų su žmona aktore Rita Wilson atšventė dideles ir storas graikiškas vestuves.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent šis patyrimas, teigia aktorius, ir paskatino imtis Holivude nežinomos scenaristės ir aktorės graikės Nia Vardalos projekto - romantinės komedijos “Mano didelės storos graikiškos vestuvės” prodiusavimo.

REKLAMA

“Kartu su žmona skaitydami scenarijų atpažinome jame save ir beveik visas komiškas prieš daugelį metų mūsų išgyventas situacijas. Rita kilusi iš graikų šeimos ir man, taip pat kaip ir pagrindiniam komedijos herojui, teko susipažinti su jos milžiniška šeima. Dar ir dabar nežinau, kiek tiksliai ji turi pusbrolių - trisdešimt ar keturiasdešimt, kurie vis dar grasina su manimi susidoroti, jei bent kiek nuskriausiu jų “mažąją pusseserėlę”, - šmaikštavo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Vos 5 milijonus JAV dolerių kainavęs filmas JAV jau yra surinkęs per 300 mln. JAV dolerių pajamų, kino žiūrovų pripažintas kaip geriausia 2002 metų komedija, o T. Hanksas ir R. Wilson pelnė apdovanojimą už geriausią filmo prodiusavimą.

“Šis projektas buvo gana rizikingas, tačiau abu su Rita nedvejodami nusprendėme, kad turime prie jo prisidėti vien dėl asmeninių priežasčių. Džiaugiamės, kad šis projektas susilaukė didelės sėkmės ir dabar jau galiu teigti - 15-ąsias mūsų vestuvių metines mes galėsime atšvęsti kaip niekad prabangiai…” - šmaikštavo T. Hanksas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Romantinė komedija “Mano didelės storos graikiškos vestuvės” Lietuvos kino teatruose pasirodys vasario 14-ąją. Išankstiniai seansai bus pradėti jau nuo vasario 7 dienos.

Saulėtosios Graikijos gėrimas "Metaxa" rekomenduoja romantinę komediją "Mano didelės storos graikiškos vestuvės" žiūrėti kinuose nuo vasario 14 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų