REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė trečiadienį Turkijoje žaidė draugiškas tarpvalstybines rungtynes su Latvijos komanda ir pralaimėjo 1:2 (1:1). Lietuvos futbolininkams nepavyko atsirevanšuoti už pralaimėjimą 1:4 paskutiniajame šių rinktinių susitikime 2001-ųjų vasarą Rygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienio mače latviai pirmieji įmušė įvartį - 31 min. pasižymėjo Andrejus Rubinas, tačiau jau po trijų minučių Lietuvos ekipa rezultatą išlygino.

REKLAMA

Portugalijoje rungtyniaujantis Edgaras Jankauskas prasiveržė pro tris gynėjus ir skersavo kamuolį į baudos aikštelę. Artūras Fomenka nespėjo prie kamuolio ir šis nuo Olego Blagonadeždino kojos atsidūrė Latvijos vienuolikės vartuose.

Antrajame kėlinyje lietuviai turėjo teritorinę persvarą, tačiau pergalingą įvartį 58 min. įmušė Michailas Micholapovas. FIFA reitinge Latvijos rinktinė užima 80-ąją vietą, o Lietuva - 104-ąją.

Šeštadienį Lietuvos futbolininkai be kelių pagrindinių žaidėjų žais draugišką susitikimą su taip pat ne stipriausios sudėties Vokietijos čempionu Dortmundo "Borussia" klubu.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų