REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Serialo "Seksas ir miestas" (“Sex ant The City”) gražuolis Johnas Corbettas ir žavioji filmo "Čikaga" (“Chicago”) aktorė Renee Zellweger neseniai išrinkti geidžiamiausiais Holivudo viengungiais.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybose dėl amerikiečių bulvarinio laikraščio "Star" teikiamo titulo 42 metų J. Corbettas ir 33-ejų R. Zellweger gerokai aplenkė tokias garsenybes kaip Matthew McConaughey ir Gwyneth Paltrow.

REKLAMA

Tiesa, geidžiamiausieji turi ir trūkumų: galimi pretendentai į R. Zellweger vyrus perspėjami, kad visą reikalą kiek gadina tai, jog aktorė kadaise susitikinėjo su "guminio veido" komiku Jimu Carrey, o Corbettu susižavėjusioms moterims primenama nuolat rūpintis savo šukuosena, nes jis yra dirbęs kirpėju.

Štai kaip atrodo visas labiausiai geidžiamų viengungių dešimtukas:

1. Johnas Corbettas, Renee Zellweger.2. Matthew McConaughey, Sandra Bullock.3. Leonardo DiCaprio, Jennifer Love Hewitt.4. Hugh Grantas, Gwyneth Paltrow.5. Bruce'as Willisas, Nicole Kidman.6. Benicio Del Toro, Demi Moore.7. Shemaras Moore'as, Alyssa Milano.8. George'as Clooney, Christina Aguilera.9. Enrique Iglesias, Janet Jackson.10. Matthew Perry, Mariah Carey.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų