REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kylie Minogue užpakaliuką bulvarinė Londono spauda vieningai išrinko didžiausiu Britų muzikos apdovanojimų įteikimo ceremonijos hitu.

REKLAMA
REKLAMA

Miniatiūrinė australų popmuzikos princesė ketvirtadienį (02.20) vakare sukėlė tikrą furorą, kai pasirodė scenoje kartu su Amerikos žvaigžde Justinu Timberlake'u - buvusiu Britney Spears draugužiu. Jie duetu atliko dainą "Rapture".

REKLAMA

Melodingos K. Minogue dainos užkariavo populiariausiųjų sąrašus abiejose Atlanto pusėse, tačiau Didžiojoje Britanijoje bulvarinė spauda labiausiai pamišusi dėl jos užpakaliuko.

"Kylie tikrai patraukli", - penktadienį pripažino "Daily Mail". "Kylie užpakalis toks apetitiškas", - skelbia "The Daily Star". "Svajonių užpakaliukas realybėje", - rašo "The Sun".

Dainuodama su J. Timberlake'u K. Minogue provokuojamai kraipė klubus, o J. Timberlake'as nesusilaikė nepačiupinėjęs šios įžymiausios Kylie kūno dalies.

REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus vakarui 22 metų amerikietis negalėjo atsižavėti 34 metų australės figūra.

"Girdėjau, kad žmonės Didžiojoje Britanijoje pamišę dėl Kylie užpakaliuko ir visiškai suprantu, kodėl. Dabar ir aš esu dėl jo gerokai pamišęs", - sakė Justinas.

"10 balų skalėje Kylie užpakaliukas vertas 58-ių", - pridūrė jis.

Bulvariniai laikraščiai net tvirtino, kad Kylie pasidarė plastinę operaciją, tačiau pati dainininkė tai griežtai neigia. "Tikrai nieko nedariau savo užpakaliui", - sakė ji.

"Dėl savo užpakalio turiu daug bėdų. Atrodo, kad visi pamišo, bet aš manau, kad visas šitas triukšmas absurdiškas", - pridūrė Kylie.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų