REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelas Jacksonas ketvirtadienį (02.06) užsipuolė "pigų" britų televizijos dokumentinį filmą, kurį jis pats padėjo nufilmuoti, ir paneigė kada nors išnaudojęs vaikus, o jo advokatai pateikė skundus Didžiosios Britanijos žiniasklaidos priežiūros institucijoms.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį parodytame filme, kuris buvo reta proga pažvelgti į asmeninį amerikiečių žvaigždės gyvenimą, M.Jacksonas prisipažino savo Neverlando dvare miegąs vienoje lovoje su vaikais.

REKLAMA

Šie prisipažinimai išprovokavo tikrą prieštaringų vertinimų audrą. Vienas Kalifornijos advokatas net paragino pradėti tyrimą dėl gyvenimo pasakiškose dainininko valdose."Šiandien jaučiuosi taip išduotas, kaip galbūt niekada iki šiol - kad kažkas, kuris pažino mano vaikus, mano darbuotojus ir mane, kuriam aš atvėriau širdį ir kalbėjau tiesą, galėtų šitaip išduoti mano pasitikėjimą ir sukurti šią siaubingą ir neteisingą laidą!" - sakoma 44 metų M.Jacksono pranešime spaudai, kuris buvo paskelbtas Londone.

REKLAMA
REKLAMA

"Visi, kurie mane pažįsta, sužino tiesą, kuri yra tokia: mano vaikai yra svarbiausi mano gyvenime, ir aš niekada nenuskriausčiau jokio vaiko", - rašoma toliau.Muzikanto advokatai pateikė oficialius skundus Didžiosios Britanijos transliuotojų standartų komisijai ir Nepriklausomos televizijos komisijai, kuriuose teigiama, kad laida buvo neteisinga ir pažeidė jo teisę į privatumą.

Advokatai nurodo, kad filmo kūrėjai panaudojo medžiagą, kurioje matyti M.Jacksono vaikai, nors jis draudęs tai daryti, ir nesąžiningai, "be išankstinio raštiško ar kitokio perspėjimo", klausinėjo apie 1993 metais kilusius įtarimus dėl vaikų seksualinio išnaudojimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M.Jacksonas taip pat skundėsi, kad filmo kūrėjai neklausę tėvų leidimo ėmė interviu iš 12 metų berniuko, kuris yra miegojęs M.Jacksono lovoje.

Gandai apie galimą M.Jacksono potraukį vaikams netyla nuo pat 1993-iųjų, kai jis be teismo susitarė dėl kelių milijonų JAV dolerių išmokos 14 metų berniukui, kuris jį kaltino seksualiniu priekabiavimu.

Dokumentiniame filme ekscentriškoji žvaigždė tvirtino, kad nėra nieko bloga, jei jo miegamajame miega ir vaikai. Be to, jis žadėjo nusižudyti, jei pasaulyje neliktų nė vieno vaiko.

REKLAMA

Du vyresnieji M.Jacksono vaikai - penkerių metų Prince'as Michaelas I ir ketverių metų Paris, filme buvo matomi su kaukėmis. Trečiąjį savo vaiką, kurį vadino Blanketu ("Apklotėliu"), jis maitino iš buteliuko dangstydamas jo veidą šydu.

Šį filmą "Gyvenimas su Michaelu Jacksonu" (Living with Michael Jackson), kuris buvo filmuojamas aštuonis mėnesius, pastačiusi televizija "Granada" gynė savo žurnalistą Martiną Bashirą, bet nurodė, kad galbūt M.Jacksono nusivylimas buvo "neišvengiamas".

"Nenuostabu, kad filmas, kuris yra toks atviras, sukelia tam tikrą priešišką reakciją ir komentarus apie jį. Gaila, kad Michaelas dėl to turi jaustis priblokštas, bet galbūt tai neišvengiama", - sakoma televizijos pranešime spaudai.

M.Jacksono pranešime, kurį paskelbė Londono kompanija PR, sakoma, kad dainininkas yra "priblokštas ir jaučiasi visiškai išduotas".

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų