REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsioji Holivudo aktorių pora - Bradas Pittas ir Jennifer Aniston - tapo dar vienomis įžymybėmis, kurių santuoką ištiko krizė, pranešama remiantis Didžiojoje Britanijoje leidžiamu žurnalu "Closer".

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tvirtina "Closer", neįtikėtinai gerai sutarianti pora jau kuris laikas stengiasi išsaugoti tarpusavio santykius, pradėjusius šlyti po lemtingųjų atostogų su serialo "Draugai" (“Friends”) kolege Courtney Cox ir jos vyru Davidu Arquette'u.

REKLAMA

Žurnalas praneša, kad šiuo metu naują juostą kurti besiruošiantis B. Pittas artimai susibičiuliavo su viena iš kolegių, o tai įskaudino ir supykdė Jennifer.

"Closer" cituojamas šaltinis sako: "Filmavimas neprasidės iki balandžio, bet Bradas įtemptai dirba su režisieriumi bei prodiuseriais ir susidraugavo su viena ypatinga moterimi iš (filmavimo) grupės. Kelias pastarąsias savaites jis su ja gana artimai bendrauja ir jiedu drauge praleidžia daug laiko".

REKLAMA
REKLAMA

"Likus savaitei iki "Auksinio gaublio" apdovanojimų Bradas visą dieną dalyvavo gamybiniame posėdyje. Jen baigė dienos filmavimą ir nusprendė nustebinti Bradą - pasiimti jį pietų, tačiau jai atvykus jis ir toji mergina administracijos patalpose buvo vieni", - teigė šaltinis.

"Ji išėjo ir grįžo atgal į automobilį. Bradas atlėkė jai iš paskos ir mėgino paaiškinti, kad ji ne taip supratusi, tačiau ši nesiklausė, atsisėdo į automobilį ir išvažiavo. Toji mergina žavinga ir Jen kvepia nemalonumais", - sakė jis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų