REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės klubas "Bravo" šeštą kartą rengia geriausių televizijos ir radijo muzikinių laidų vedėjų bei žurnalistų apdovanojimų ceremoniją "Liežuvis'02". Nuotaikingas renginys vasario 6 dieną šėls klube "Bravo".

REKLAMA
REKLAMA

Pasak organizatorių, daugiausiai dėmesio šių metų renginyje bus skiriama regioninių radijo stočių ir regioninės spaudos darbuotojams, tačiau neliks užmirštos ir respublikinės radijo ir televizijos laidos, kuriose muzikos atlikėjai koncertuoja bei pristatinėja savo albumus.

REKLAMA

Vertinimo komisiją sudaro populiariausių Lietuvos grupių nariai ir pavieniai atlikėjai. Šiais metais vertintojų bus ypač daug - net 86. Skirtingai nei praėjusiais metais, į komisiją įtraukti ir džiazo muzikantai. Be to, atsisakyta "darbščiausio" ir "stilingiausio" liežuvio nominacijų - jos pakeistos "geidžiamiausio" ir "aštriausio" liežuvio apdovanojimais.

Taigi muzikinių laidų vedėjai ir žurnalistai varžysis dėl apdovanojimų penkiose nominacijose: "Liežuvis karalius-TV", "Liežuvis karalius-radijas", "Liežuvis karalius-plunksna", "Geidžiamiausias liežuvis" ir "Aštriausias liežuvis".

REKLAMA
REKLAMA

Renginį ves savo liežuvių darbštumu nesiskundžiantys radijo ir televizijos laidų vedėjai Donalda Meiželytė ir Marius Šmitas. Apdovanojimus laureatams įteiks garsūs Lietuvos žmonės ir muzikantai. Koncertuos dainininkai Tigra, Alanas Chošnau, Džordana Butkutė, Linas Adomaitis, grupės "Angels", "Saulės kliošas" ir kiti.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų