REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį (02.01) į policiją dėl vagystės kreipėsi 52 metų Belgijos pilietis L. G. Jis pranešė, kad tos pačios dienos vakare "Užupio kavinėje" iš švarko kišenės dingo odinė piniginė, kurioje buvo asmens pasas, vairuotojo pažymėjimas, "Fortis Bank", "Visa" ir "Maestro" mokėjimo kortelės bei 600 eurų. Nuostolį užsienietis įvertino 2 tūkst. 100 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėlų sekmadienio vakarą Sodų gatvėje įsikūrusiame bare "Raudona" vagys ištuštino dviejų vilniečių kišenes.

REKLAMA

38 metų vilnietė R. G. B. policijai pranešė, kad minėtame bare besivaišindama alkoholiniais gėrimais užmigo, o pabudusi pasigedo piniginės, kurioje buvo "Hansa LTB" ir "Vilniaus banko mokėjimo kortelės, bendrovės "Vilniaus troleibusai" darbuotojos pažymėjimas, 13 litų ir auksinis žiedas. Be to, vagys išsinešė ir moters kailinius, kurių kišenėje liko mobiliojo ryšio telefonas "Nokia" bei elektrošokas. Materialinė žala - 879 litai.

REKLAMA
REKLAMA

37 metų sostinės gyventojas J. V. bare "Raudona" be priežiūros buvo palikęs striukę, iš kurios kišenės dingo mobiliojo ryšio telefonas "Alcatel", vairuotojo ir troleibuso vairuotojo pažymėjimai, bendrovės "Vilniaus troleibusai" darbuotojo pažymėjimas, piniginė su 350 litų ir laikrodis "Poliot". Materialinė žala - 890 litų..

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų