REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo penktadienio (02.21) skubėkite į kino teatrus žiūrėti BF platinamos komedijos su nepakartojamu Jackei Chanu “Smokingas” - dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvietimus į šį nuotaikingą filmą.

REKLAMA
REKLAMA

Holivudo veiksmo filmų superžvaigždė Jackie Chanas tęsia savo stulbinančią karjerą. Pripažinto reklamos meistro Kevino Donovano režisuotoje smagioje, triukų ir komiškų veiksmo scenų kupinoje komedijoje “Smokingas” jis vaidina Džimį Tongą - taksi vairuotoją, kurio gyvenimą vieną gražią dieną iš esmės pakeičia susitikimas su paslaptinga gražuole Styna (Debi Mazar).

REKLAMA

Ją taip sužavi virtuoziški kino vairavimo sugebėjimai, kad moteris pasiūlo Džimiui kur kas pelningesnį darbą - tapti jos boso asmeniniu vairuotoju.

Daiktas, apie kurį sukasi visas filmas, yra juodas smokingas. Tačiau tai toli gražu ne vien tik drabužis. Jame paslėptas visas superagento arsenalas, koks nesisapnavo nė pačiam Džeimsui Bondui.

Anksčiau problemų neturėjęs taksi vairuotojas dabar jas... apsivilko.

Atsakykite į klausimus ir laukite BF apdovanojimų - deja, ne smokingų, o kvietimų į filmą “Smokingas”.

Kur ir kada gimė Jackie Chanas?Kokiame filme jis pirmą kartą nusifilmavo?Kur dar yra vaidinusi aktorė Debi Mazar?

Atsakymus siųskite adresu [email protected]

Neapmirškite nurodyti savo adreso ir telefonu. Kvietimus gaus trys burtų keliu išrinkti teisingus atsakymus atsiuntę www.omni.lt skaitytojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų