REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo žvaigždė Nicole Kidman pirmadienį (02.17) prisipažino labai bijanti vaidinti ir sakė, kad kiekvieną kartą, kai filmuojasi, mano negalinti dirbti šio darbo.

REKLAMA
REKLAMA

N. Kidman, kuri už vaidmenį juostoje "Valandos" (“The Hours”) gali gauti "Oskarą", prisipažino, kad kiekvieną kartą jaučia tikrą siaubą.

REKLAMA

"Visada galiu pateikti aktorių, kurios tai padarytų geriau už mane, sąrašą ir stengiuosi įtikinti režisierių pasirinkti kurią nors kitą", - britų žurnalui "Radio Times" sakė ji.

Australų aktorė pasakojo, kad jos tėvai - psichiatras Anthony ir medicinos sesuo bei mokytoja Janelle dėl jos sėkmės neskrajoja padebesiais.

"Mano motina nuolat man kartoja, kad viską baigčiau, - sakė N. Kidman. - Ji mano, kad aš pernelyg pažeidžiama, kad vaidinčiau. Jai patiktų, jei būčiau rašytoja ir gyvenčiau ne tokį viešą gyvenimą. Aš jai pritariu".

N. Kidman taip pat sakė, kad jos tėvai net nusprendė nevykti į "Oskarų" įteikimo ceremoniją, kai ji buvo nominuota už vaidmenį "Mulen Ruže" (“Moulin Rouge”), nes ketino eiti į žygį pėsčiomis.

"Paprašiau jų tai atidėti, bet jie atsisakė", - pridūrė aktorė.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų