REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į didžiuosius kino ekranus sugrįžęs legendinis Jackie Chanas iš gauto honoraro už filmą “Smokingas” ne tik stato svajonių namą, bet nepamiršta ir labdaringos veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio mėnesį Jackie su savo tėvu padovanojo net 145 tūkstančius dolerių medicininių tyrimų “John Curtin” mokyklai, kuri yra Kanberoje. Pinigai paaukoti mirusios aktoriaus motinos Lee Lee Chan garbei ir bus panaudoti genų, sukeliančių vėžį bei kitas ligas, tyrimams. 48-erių filmo “Smokingas” žvaigždę sieja stiprūs ryšiai su Kanbera, kur iki 1960-ųjų gyveno jo tėvai.

REKLAMA

Holivudo aktorius ir jo tėvas Charlesas nacionaliniame Australijos universitete atidengė atminimo lentą, kur įamžinta jų dovana. Šį iškilmingą momentą stebėjo šimtai aktoriaus gerbėjų ir universiteto studentų. “Man tikra garbė būti čia. Aš nėjau į mokyklą, neturiu išsilavinimo, tačiau žinau, kaip tai yra svarbu”, - kalbėjo garsusis Jackie Chanas.

Taip pat jis įkūrė savo vardo labdaros fondą, norėdamas suteikti geresnes išsilavinimo galimybes neturtingiems studentams. “Iš daugybės žmonių gaunu tiek daug gerų dalykų, todėl pats užsinorėjau padėti kitiems. Aš nieko nenusimanau apie mediciną, bet žinau: jei aukosiu pinigus studentams, tai savotiškai padėsiu gelbėti sergančius žmones. Dabar tiek daug kam reikia pagalbos”, - susijaudinęs kalbėjo aktorius Jackie Chanas.

Filmo “Smokingas” premjera - vasario 21 dieną.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų