REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą aktyviausias muzikinis judėjimas vyksta prie jūros, todėl palikę miesto džiungles ir pasiilgę saulės teikiamų džiaugsmų, “Happyendless” didžėjai penktadienį (06.27) iškeliaus į Palangą. Klube“Šachmatinė” jie pristatys savo muzikinę vasaros viziją ir gyvame (“live”) pasirodyme derins didžėjų pasirodymus ir vokalo partijas.

REKLAMA
REKLAMA

Tokia vakarėlių koncepcija pirmą kartą buvo pristatyta gegužės 15 d. Vilniaus klube “Gravity”. Susilaukusi daug teigiamų atsiliepimų ir vertinimų, “Happyendless” komanda nutarė ir toliau plėtoti pasirinktą muzikinės veiklos kryptį.

REKLAMA

Paskutinį birželio penktadienį šokių muziką ir balsą derinantys “Happyendless” startuos vadinamąja “lengvąja” sudėtimi, kurioje: Andrius Alien, Benua ir Marius Šmitas. Tačiau jie tikina, kad savaitgaliui paruošta saulėtų miksų programa tikrai nebus lengvesnė.

Ugningas “Happyendless” pasirodymas Palangos “Šachmatinėje” bus įrašinėjamas. Lygiai po savaitės jį bus galima išgirsti radijo stoties “Power Hit Radio” laidoje “Power Partyzone”.

Pasak didžėjaus ir radijo laidų vedėjo Mariaus Šmito, birželio 27 d. vakarėlis karščiausius ir saldžiausius žmonių norus sujungs su pačia naujausia “twisted house” muzika, kurią gros ir kuria tą naktį gyvens “Happyendless” didžėjai.

Isla Pontytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų