REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Turiu priminti, kad J.Veselka, sakydamas žodį n., turėjo galvoje "eikite į nevalstybinį užsiėmimą". (Seimo pirmininko pavaduotojas Česlovas Juršėnas apie J.Veselkos trumpinimus).

REKLAMA
REKLAMA

"Yra du valstybės priešų tipai: virtualus užsienio priešo tipas, kurio šiandien realiai nėra, bet kuris yra mūsų galvose, ir mes metame didžiulius pinigus kovai su tuo virtualiu priešu, ir vidaus priešas, kuris yra kasdien, tupi, tyko mūsų už kampo, įsilaužia į mūsų namus, kuris žudo, prievartauja, yra labai pavojingas, tačiau mes jo nenorime matyti, bet skiriame jam ne tiek lėšų, kad galėtume jį kaip reikiant pažaboti". (Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Aloyzas Sakalas apie jėgos struktūrų finansavimą).

REKLAMA

"Tik nepūskite man burbulų į akis sakydami, kad kariuomenė gerai parengta marmurinėse kareivinės kariuomenė yra svarbiau už kasdien dirbančią policiją, šito aš nepripažįstu ir nenoriu to girdėti". (Parlamentaras Aloyzas Sakalas Seime svarstant siūlymą perduoti policijai 600 tūkst. litų, numatytų krašto apsaugai).

"Jeigu valstybės tarnautojas nesutinka dirbti už 4-5 kartus didesnį atlyginimą negu vidutinis, o reikalauja dar dvigubai didesnio, normali Vyriausybė turi jam paspausti ranką ir pasakyti: eik tu n. į privatų verslą ir užsidirbk 100 tūkst. litų. O mūsų Vyriausybės tikslas: aha, jis savas, todėl jam dar duosiu 10, dar maža - 15, kadangi jis labai geras tarnautojas. Štai kodėl didėja valdymo išlaidos, steigiami papildomi etatai". (Parlamentaras Julius Veselka Seime svarstant biudžeto pataisas).

REKLAMA
REKLAMA

"Rasos yra daugiau nei Egipto piramidės. Ši šventė yra ne kiekvienam skirta. Jis išsaugojo šventumo elementą". (Kovo 11-osios Akto signataras Algirdas Patackas piktinasi ketinimais paskelbti Rasas arba Jonines nedarbo diena).

"Bus kaip Latvijoje, kai tą naktį neįmanoma pravažiuoti keliais - pilna gulinčių girtų". (Kovo 11-osios Akto signataras Algirdas Patackas piktinasi ketinimais paskelbti Rasas arba Jonines nedarbo diena).

"Kaimo alkoholikai palikti likimo valiai. Ar gydytojai į subrendusį alkoholiką jau žiūri kaip į beviltišką atvejį?".(Liberaldemokratų frakcijos narys Vladas Žalnerauskas teiraujasi Seime Nacionalinės sveikatos tarybos pirmininko Juozo Pundziaus).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų