REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiestyje įkurtas pirmasis Liberalų ir centro sąjungos (LCS) skyrius, į kurį susivienijo uostamiesčio centristai, liberalai ir modernieji krikščionys demokratai.

REKLAMA
REKLAMA

Trys Liberalų, Centro ir Moderniųjų krikdemų sąjungos jungimosi į vieną politinę organizaciją sutartį pasirašė gegužės 31 d. Vilniuje vykusiame suvažiavime.

REKLAMA

Pagal jungimosi sutartį vietiniai partijų skyriai turi būti įkurti iki rudens vidurio.

Pasak Liberalų ir centro sąjungos pirmininko pirmojo pavaduotojo, Klaipėdos skyriaus nario Eugenijaus Gentvilo, po partijų susijungimo praėjus vos trims savaitėms įvykęs trijų centro dešiniųjų partijų skyrių susijungimas Klaipėdoje užtikrins sklandų Liberalų ir centro sąjungos atstovų darbą miesto taryboje, prieš rinkimus žmonėms duotų įsipareigojimų vykdymą.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai, kad mes tapome pirmaisiais, įsteigusiais skyrių, rodo gerą Klaipėdos politikų organizuotumą ir stiprumą", - sakė E. Gentvilas.

LCS skyriaus pirmininku išrinktas Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius. Jo pavaduotojais tapo vicemerė Judita Simonavičiūtė bei teisininkas Aidas Palubinskas.

Liberalų ir centro sąjungos atstovai uostamiesčio savivaldybės taryboje turi daugiau kaip pusę - 17 iš 31 - mandatų. Bendrame partijos skyriuje bus beveik 200 narių.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų