REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Ferrari komandos vykdantysis direktorius Luca Cordero di Montezemolo (Luka Kordero di Montecemola) pranešė, kad Formulės-1 pasaulio čempionas vokietis Michaelis Schumacheris (Michaelis Šumacheris) ir komandos techninis direktorius Jeanas Todtas (Žanas Todtas) lieka Italijos lenktynininkų komandoje iki 2006-ųjų pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Su jais Ferrari komandoje iki 2006-ųjų pabaigos liko ir likusi komandos dalis: techninis direktorius Rossas Brawnas (Rosas Braunas), variklių padalinio direktorius Paolo Martinellis (Paolas Martinelis), vyriausiasis dizaineris Rory`s Byrne`as (Roris Byrnas) ir variklių dizaineris Gilles Simonas (Žilis Saimonas).

REKLAMA

Beje prancūzas J.Todtas buvo prie Ferrari komandos vairo paskutinius ketverius sezonus, kai komanda laimėjo keturis iš eilės Konstruktorių titulus.

34-erių metų M.Schumacheris į Ferrari atėjo 1996 metais po sėkmingų startų Benetton-Ford komandoje, su kuria dusyk tapo pasaulio čempionu. Vienas sėkmingiausių pilotų Ferrari komandos istorijoje, su kuria laimėjo paskutiniuosius tris pasaulio Formulė-1 čempionatus, M.Schumacheris šiais metais bendroje pirmenybių įskaitoje yra antras ir tik keturiais taškais atsilieka nuo pirmaujančio McLaren lenktynininko suomio Kimi Raikkoneno.

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų