REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lenkijos krepšinio lygos vyriausiasis komisaras už nesportinį elgesį 3 tūkstančių zlotų (apie 2 300 litų) bauda nubaudė Vloclaveko "Anvil" gynėją Tomą Pačėsą ir Sopoto "Prokom Trefl" žaidėją Goraną Jagodniką.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak vyriausiojo lygos komisaro krepšininkai nubausti, kad sumažinti įtampą Lenkijos krepšinio lygos finaliniame mače tarp "Anwil" ir "Prokom Trefl" klubų, kuriame po keturių susitikimų rezultatas lygus 2:2. Už pirmąjį nusižengimą sportininkams grėsė nuo 1 iki 5 tūkstančių zlotų bauda.

REKLAMA

G.Jagodnikas nubaustas už tai, kad pirmosiose serijos rungtynėse nematant teisėjams alkūne trenkė varžovui Igoriui Miličičiui, o T.Pačėsas už provokacijas prieš Tomaszą Jankowskį trečiosiose rungtynėse.

Komentuodamas lietuvio veiksmus vyriausiasis lygos komisaras teigė, kad T.Pačėso veiksmai galėjo išprovokuoti susistumdymą aikštėje.

Be T.Pačėso dėl Lenkijos čempionų titulo kovoja dar trys lietuviai - "Anwil" komandoje rungtyniauja ir Valdas Dabkus, o "Prokom Trefl" ekipoje žaidžia Tomas Masiulis ir Darius Maskoliūnas.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų