REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasiruoškite pasaulio pabaigos vakarėliui - kaip ją įsivaizduoja studentai, kuriems nėra jokių ribų. Nuo birželio 13 d. “Garsų pasaulio įrašai” pradeda rodyti žiaurių ir tikroviškų jausmų kupiną gyvenimo dramą “Sekso pamokos” - dalyvaukite konkurse ir laimėkite marškinėlius su šokiruojančiu užrašu.

REKLAMA
REKLAMA

Veiksmas vyksta viename iš JAV koledžų. Seanas Batemanas yra jaunesnysis “Wall Streeto” brokerio Patricko Batemano brolis. Be to, jis prekiauja narkotikais, skolingas krūvą pinigų žiauriam draugeliui, beviltiškam narkomanui Rupertui Guestui, bei miegojęs su beveik puse koledžo studenčių.

REKLAMA

Lauren Hynde - įdomi tamsiaplaukė, "techniškai" skaisti. Savo nekaltybę ji saugo mylimajam Viktorui, kuris tuo metu keliauja po Europą ir tikrai nieko nesaugo - matyt dėl to, kad seniai nebėra ką saugoti. Lauren kambario draugė Lara savęs taip nuoširdžiai netausoja, veikiau atvirkščiai. Ji, beje, irgi jaučia simpatijas tiek Viktorui, tiek gražuoliui Seanui. Yra ir dar vienas gana keistas herojus - Paulas Dentonas. Jis - biseksualas. Kažkada tarp jo ir Mitchello Alleno buvo "romantiški" santykiai, tačiau šis nusprendė, kad blondinė Candice jam kur kas mielesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Paulas pasijuto vienišas ir išduotas. Čia kaip tik pasitaikė Seanas, kuris irgi jautėsi nesuprastas ir pamestas. Į jo pašto dėžutę nuolat ateidavo aistringi nepažįstamosios laiškai - Seanas buvo tikras, kad jam rašo svajingoji Lauren. Jis taip ir nesužinos, kad jo troško keista mergina, nusižudžiusi vonios kambaryje.

Atrodo, viskas kaip gyvenime: Seanas pakvaišęs dėl Lauren, tačiau mylisi su Lara ir bendrauja su žavinguoju Paulu; Paulas susitikėja ir su Seanu, ir su nusivylusia Lauren; Lauren kenčia dėl dviejų vyrų - grįžusio, bet niekaip jos prisimininti nesugebančio Viktoro, ir Seano, kurį aptiko lovoje su savo kambario drauge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daug sekso, narkotikų, vakarėlių, adrenalino, netramdomų aistrų ir dar kartą sekso ar tiesiog savęs patenkinimo. Švelnumo jokio. Meilės irgi nedaug. Tik šalta technika ir bejausmis klaidžiojimas gero nežadančio gyvenimo takais. Ir dar - gausu jausmo, kad gyvenimas nežinia kodėl daugiau juodas, o baltas sniegas krinta irgi tik naktį, ir kad negali žinoti, kas laukia ateityje. Tokia nuojauta, jog niekas... Kvapą gniaužanti istorija, papasakota kvapą gniaužiančiu stiliumi...

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite “Garsų pasaulio įrašų” www.gpi.lt prizus.

Už ką pelnė “Oskarą” filmo režisierius Rogeris Avery?Kur ir kada gimusi Shannyn Sossamon?Kokius vaidmenis yra sukūręs Jamesas van der Berkas?

Atsakymus siųskite adresu [email protected]

“Sekso pamokos” (“Rulse of Attraction”)Lions Gate Films (JAV)Trukmė - 110 min.Režisierius Roger AveryVaidina: James van der Berk, Shannyn Sossamon, Jessica Biel, Ian Somerhalder, Kate Bosworth. ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų