REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) vadovai paprašė šalies prezidento Rolando Pakso pagalbos mažinant "kriminalinę agresiją" prieš verslą ir Lietuvos žmones.

REKLAMA
REKLAMA

"Agresija prieš žmogų, pilietį, turtą šiandien yra viena iš svarbių ir didelių problemų", - antradienį (06.24) po beveik dvi valandas trukusio susitikimo su R. Paksu žurnalistams sakė LPK prezidentas Bronislovas Lubys.

REKLAMA

Anot B. Lubio, reikia "patiems imtis" savo teisių gynimo, "kad nebijotume vaikščioti ne tik Vilniuje po Gedimino prospektą, bet nebijotumėm vaikščioti ir Klaipėdoje, ir kitam miestelyje. Ir nebijotume, kad mūsų vaikai, mūsų dukterys išėjusios sugrįš išprievartautos", - sakė B. Lubys.

Prezidento patarėjas Jonas Ragauskas sutiko, kad nusikalstamumo didėjimas gali sustabdyti verslo plėtrą.

"Prezidentas tikrai stengsis, kad būtų panaikinta ta betvarkė, kuri egzistuoja ir mažuose miesteliuose, ir dideliuose miestuose dėl žmonių saugumo pažeidimų", - žurnalistams sakė J. Ragauskas.

Visuomenę neseniai sukrėtė pranešimai apie netramdomą nusikaltėlių siautėjimą ir policijos bejėgiškumą Raseiniuose, kur vietos verslininkai ir kiti gyventojai ėmėsi patys kovoti su smurtaujančiomis gaujomis.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų