REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusi pirmoji Jungtinių Valstijų ponia Hillary Clinton (Hilari Klinton) sako, kad gailisi Monicos Lewinsky (Monikos Levinski) ir visų kitų žmonių, kuriems teko įsipainioti į jos vyro ir Baltųjų rūmų stažuotojos sekso skandalą.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu, kurį penktadienio vakare rodys Didžiosios Britanijos televizija, H.Clinton prisimena ir tą slogią atmosferą, tvyrojusią tarp jųdviejų su vyru, kai vos kilus skandalui jie drauge vyko atostogauti.

REKLAMA

Kanalo ITN laidos "Šįvakar" (Tonight) vedėjas Trevoras McDonaldas (Trevoras Makdonaldas) H.Clinton pasiteiravo, ar jai gaila M.Lewinsky, kuri dabar Jungtinių Valstijų televizijoje dirba realybės šou "Ponas Asmenybė" (Mr. Personality) vedėja.

"Žinote, man gaila visų, kurie buvo įpainioti į tą negailestingą ir šališką tyrimą", - atsakė H.Clinton."O būtent jos?", - paklausė T.McDonaldas."Žinoma", - atsakė H.Clinton."Tai jums jos gaila?" - vėl paklausė T.McDonaldas."Žinoma", - vėl pakartojo H.Clinton.Ji sakė, kad M.Lewinsky skandalas, dėl kurio ji kaltina vyro politinius priešininkus, pareikalavo "daugybės aukų"."Tie žmonės norėjo sužlugdyti visus, kad tik nutrauktų mano vyro prezidentavimą, - tvirtino ji. -Siekdami nutraukti jo prezidentavimą jie nuėjo taip toli, kad net norėjo pakirsti mūsų Konstituciją".Paklausta apie drauge su vyru praleistas atostogas, H.Clinton sakė, kad jos buvo labai sunkios."Nepajėgiau su juo net kalbėtis. Tai buvo labai sunku, kadangi jis buvo ne tik mano vyras - trisdešimt metų jis buvo geriausias mano draugas, - sakė ji. - Vienintelis mūsų šeimos narys, kuris norėjo su juo būti, buvo Buddy (Budis), mūsų šuo".

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę Jungtinėse Valstijose pasirodė H.Clinton atsiminimų knyga. Pirmąją dieną buvo parduota 200 tūkst. jos egzempliorių. Leidykla už H.Clinton memuarus sumokėjo 8 mln. dolerių (apie 24 mln. litų) ir tikisi, kad šiemet jie taps populiariausia ne grožinės literatūros knyga.

Knygoje rašoma, kad buvęs prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas) septynis mėnesius melavo savo žmonai apie santykius su M.Lewinsky ir visą tiesą atskleidė tik prieš tai, kai turėjo liudyti prisiekusiesiems. "Kaip žmona, norėjau nusukti Billui sprandą", - rašo H.Clinton, kuri prisipažįsta, kad vyro prisipažinimas ją pribloškė, kad ji šaukė ir verkė.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų